Wil je vrouw geen seks meer met je hebben? Kan je haar niet aanmoedigen om met je te vrijen? Heb je het gevoel dat wanneer je eindelijk wat actie in bed krijgt, zij er niet van geniet? Verander dit vandaag nog! Er zijn zes methoden die ervoor zorgen dat je vrouw weer zin krijgt in jou!

Als je vrouw het leuk vond om met je te vrijen, maar nu haar hoofd afwendt en je vertelt dat ze “moe is” of “vreselijke hoofdpijn heeft” dan is dit artikel iets voor jou!

Waarom een vrouw geen zin in seks meer heeft!

Allereerst willen we benadrukken dat er niet zoiets bestaat als een vrouw, iedere vrouw is anders en ook de redenen om seks af te wenden kunnen verschillen. Toch kunnen we wel een aantal redenen benoemen die het meest voorkomend zijn waarom ze geen seksueel contact meer met je wil hebben.

Hoeveel je ook van haar houdt, vrouwen zijn gevoelig en soms voelen ze zich zonder reden onzeker in een relatie. En met de leeftijd veranderen onze lichamen, dus ze voelt zich misschien niet zo sexy als voorheen, wat haar kan afhouden van seksueel verlangen en passie. Als een vrouw zich niet genoeg gewaardeerd voelt in de relatie, kan dit een verlaging van haar libido veroorzaken. Dus lees meer over hoe je haar libido kunt verhogen en haar kunt laten eindigen met een heerlijk orgasme.

Als de seksuele relaties vroeger wel goed was, dan is er onderweg iets misgegaan. Is het nooit goed geweest dan kunnen deze tips dat ook niet veranderen. Hoogstwaarschijnlijk zijn er diepere redenen en we raden dan ook aan om contact op te nemen met een seksuoloog.

1. Begin bij haar hoofd

Vrouwelijke seksualiteit is complexer dan mannelijke seksualiteit. Haar aanmoedigen om seks met je te hebben, mag niet beginnen met fysieke dingen, zoals het aanraken van haar borsten of andere intieme zones. Eerst moet je haar brein aan je aanwezigheid herinneren. Laat haar denken dat ze jou wil en dat ze haar verlangen naar jou niet zal kunnen overwinnen. Vergeet dat jij opgewonden bent en speel het spel anders dan normaal.

Stel haar een paar niet-seksuele vragen, die haar laten zien dat je geïnteresseerd bent en haar een comfortabel en veilig gevoel geven. Dit is wat de meeste vrouwen nodig hebben voordat ze seks hebben. Vraag haar hoe haar dag was en stel dan wat meer specifieke vragen. Geef complimenten of houd het simpel door haar te verwennen met een kopje thee of een zelfgemaakte maaltijd.

Het gaat erom dat je haar laat zien dat je geïnteresseerd bent in haar om wie ze is. Waardeer haar inspanningen om met werk en thuis om te gaan. Concentreer je op haar, zonder al te veel over jezelf te zeggen.

2. 2do-lijstje

Doe vandaag nog dat klusje waar ze al langere tijd om ‘zeurt’. Doe het zelf of vraag iemand om het te doen. Schep er niet over op, of nog beter vermeld het helemaal niet. Gewoon doen en dat is alles. Ze zal het merken, maak je geen zorgen. Geef haar het gevoel dat je wel luistert, let p wat ze wil en om haar behoeften geeft.

3. Ontspan

Stel een dutje of een leuke date voor. Als ze het eens is met het dutje, probeer dan niet met haar te vrijen, geef haar de tijd om te rusten. Wordt het een date doe dan iets dat zij leuk vindt, Al je bewegingen moeten spontaan lijken, zonder dat de verwachting dat ze naar de slaapkamer leiden. Overdrijf het niet, laat gewoon de kant van je persoonlijkheid zien waarvan je weet dat ze het leukst vindt.

4. Lichamelijk contact buiten de slaapkamer

Ook buiten de slaapkamer is het belangrijk om lichamelijk contact te hebben, ga samen in bad, geef vaker een knuffel of een kus of masseer haar schouders. Kleine, schijnbaar onbewuste, willekeurige aanrakingen kunnen wonderen doen gebeuren! Wees delicaat. Onthoud dat het altijd beter is om te weinig dan te veel te geven. Zeg spontane dingen als “Je ziet er geweldig uit vandaag!” en “Je ruikt heerlijk!” Zeg het gewoon, knuffel haar en ga door met je dag.

5. papa-dag

Vermaak de kinderen gedurende de dag en maak ze moe. Dit is precies het tegenovergestelde van hoe jouw vrouw zich zou moeten voelen. Ze moet zo uitgerust mogelijk zijn. Stuur de kinderen naar een zwembad, een voetbalwedstrijd of laat ze bij een vriend logeren. Stuur ze ergens naartoe zodat ze je de hele avond niet storen. Bovendien zal je vrouw het erg waarderen dat je voor de kinderen zorgt. Hoe mannen omgaan met kinderen is een belangrijke, onbewuste factor die mannen seksueel aantrekkelijker maakt. Speel deze kaart goed!

6. Maak de sfeer

De sfeer is voor vrouwen net zo belangrijk als de seksuele handeling zelf. Denk aan bloemen, kaarsen of speel gewoon haar favoriete muziek op de achtergrond. Doe dat ook niet op een overdreven manier, gewoon een beetje zonder de verwachting te hebben dat het leidt naar seks.

Doe het langzaam en raak haar gevoelige gebieden aan. Geef haar de tijd om te genieten van de sensatie en je handen op haar naakte lichaam. Ga niet rechtstreeks naar intieme zones. Vrouwen zijn langzamer dan mannen, dus houdt hier rekening mee. Als ze de situatie leuk vindt, zal ze de situatie zelf vooruithelpen.

Aan de andere kant, als ze na 10-15 minuten geen zin heeft om seks te hebben, geef dan niet op. Kus haar en blijf haar langzaam stimuleren. “Langzaam” is hier het cruciale woord. Geef haar de tijd en laat haar denken dat vrijen met jou 100% haar idee is.

En ook na de seks,  val niet meteen daarna in slaap en laat haar niet met rust. Blijf en bouw intimiteit op. Op die manier kun je morgen weer vrijen!

Meer lezen? https://www.lievelieselotte.nl/liefde/daten/reset-jouw-seksleven/

of koop met korting: Het e-boek Reset jouw seks leven in 21 dagen zorgt ervoor dat jij weer zin krijgt in seks, lekker in je vel zit en je je dichterbij je partner voelt. Prijs bij Bol.com €4,99 nu voor maar €1,99 … interesse? Mail ons!

RESET JOUW SEKSLEVEN