Seks is geweldig en ook al doet vitamine-D ons libido goed, het geplak van de verstrengelde lichamen kan ook benauwd werken, dus heeft LieveLieseLotte.nl verfrissende en vooral verkoelende sekstips voor je.

Seks hebben terwijl het heet is, is gewoon niet leuk, het is plakkerig, zweterig en vermoeiend.

Gebruik de hete temperaturen buiten als een kans om te spelen met warme en koude sensaties. Dat kan met ijsblokjes of laat een ventilator recht op je blazen of ga naar buiten…

Wat dacht je van zomerse seksstandjes?

Met dit weer is doggy style je beste vriend. Laat de wind vanuit alle hoeken waaien. Omgekeerde cowgirl leent zich hier ook goed voor. Een geweldige positie voor diepe penetratie.

BRIESJE OP DE BILLEN

Koop een staande ventilator. Voor de hand liggend wellicht, maar zeker zo verfrissend. En koude lucht op je kont is sensationeel.

UIT DE SLAAPKAMER

De slaapkamer is een van de warmste plekken in huis. Doe het eens in de keuken, daar is het meestal koeler.

KIPPENVEL-SEKS

Verlaat het bed en probeer de keukenvloer of een betegelde koelere vloer, warmte stijgt tenslotte omhoog Voelt lekker koud aan, dus nu alleen maar vechten wie er onderop mag..

TEMPERATUURSPEL

Als je heet en een beetje moedig bent, probeer dan te experimenteren met temperatuur. De intensiteit van iets heel erg kouds richt je aandacht op die plezierige, bijna pijnlijke manier. Laat ijsblokjes langzaam langs het lichaam van je partner lopen. Of stop je seksspeeltje vooraf onder de ijskoude kraan of leg het even in de diepvries. Wissel het af met iets heets, zoals verwarmend glijmiddel. 

IJ -S-EXPERIMENT

Als je nog nooit aan temperature-play hebt gedaan, is dit het moment. Met een simpel ijsblokje in je mond kan je al kippenvel bij je partner teweegbrengen.

Deze sekstip klinkt als een enorm cliché, maar sommige clichés zijn er niet voor niets. Sensationeel spelen met ijsblokjes is een van de beste manieren om de zomerhitte te verslaan. En een ijsblokje in de knieholte kan tijdens een hittegolf als een orgasme aanvoelen.

COLD SHOWER

Samen in een koud bad is ideaal voorspel tijdens deze warmte. Of neem een lekkere koude douche voordat de lichaamstemperatuur stijgt.

DE NATUURONDERZOEKER

Profiteer ’s avonds van koelere temperaturen voor seks in de buitenlucht. Als je privacy hebt in je tuin of op het balkon, pak dan een lichte deken en leef je uit. Of gooi dan de ramen open, doe de lichten uit zodat de buren je niet zien.

COOLE HOELA

Zet een ventilator bij het hoofdeinde en richt deze op jou en je bedpartner. Laat hem op zijn rug liggen.Je gezicht ligt naar hem toe, laat je op hem zakken en leg je handen en knieën aan weerszijden van zijn romp. Als hij eenmaal diep in je zit, draai je je heupen heen en weer terwijl de wind door je haren gaat.

RANDY RAFTING

Probeer deze eens als je je eigen zwembad hebt, of als je alleen bent in het water.  ​​Klim op een goed opgeblazen vlot in ondiep water en ga op je buik liggen met je billen en benen over de rand bungelend. De man grijpt je dijen vast, alsof hij een kruiwagen duwt, en gaat dan bij je naar binnen. Dit kan je prima in bikini doen, laat hem gewoon je broekje opzij duwen.

LAP DANCE

Om jezelf zo koel mogelijk te houden, plaats je een ventilator bij de voeten. Zoek een stoel met hoge rugleuning, vul hem met wat kussens en ga wijdbeens op hem zitten terwijl je handen op zijn knieën leunen. Strek je benen een voor een uit zodat je enkels op een van zijn schouders rust.

VLOERSHOW

Probeer deze eens voor je airco: Buig over de rand van het bed zodat je buik en borsten tegen de matras liggen en je voeten op de grond, benen comfortabel gespreid. Terwijl je man je van achteren penetreert, tilt hij je benen op van net boven de knieën, houdt ze uit elkaar en stoot. Hoe lekker klinkt dat?!

Lees ook: SUMMER 21 & BUITENSEKS & ICE ICE BABY