LieveLieseLotte.nl heeft als missie om vrouwen seksueel zelfbewuster te maken. En als er één vrouw is die dat fantastisch doet en daarmee ook vrouwen over de hele wereld veel plezier brengt dan is het Rianne Swierstra. Oprichtster en bedenkster van het eroticamerk Rianne S., een merk met een missie.

Mannenwereld

Rianne is een van de weinige vrouwelijke seksspeeltjes designer in de wereld. In deze miljarden business die voornamelijk door mannen gerund wordt, heeft zij met haar frisse en vrouwelijke kijk op sensuele accessoires de vibrator voorgoed in een ander daglicht gezet. Op de vraag of seksspeeltjes die door vrouwen ontwikkeld zijn anders zijn, antwoordt ze: “Nee, het gaat meer om de intentie. Er zijn mannen die de empowerment van vrouwen voorop stellen in hun design. En er zijn ook vrouwen die speeltjes maken puur uit winstbejag. Voor mij is het belangrijk dat het bijdraagt aan de seksuele ontdekkingsreis van vrouwen. Pas als je weet wat je zelf lekker vindt, kan je dat ook communiceren. Gezamenlijk seksueel genot, samen genieten in een seksuele relatie, daar gaat het om.”

De iconische appel

Haar feministische opvoeding gecombineerd met haar gevoel voor design zorgde ervoor dat ze de vibrator mooier en beter wilde maken. En dat is gelukt. Toen ze 5 jaar geleden ‘Forbidden fruit’, een vibrerende appel, op de markt zette, heeft ze het beeld dat er heerste over sextoys voorgoed verandert. Ondanks dat dit haar slechts verkochte product is, heeft ze daarmee wel een plek weten te veroveren in de wereld van de seksuele plezierproducten. Het was ook het begin van een inmiddels iconische assortiment met o.a. de Heartvibe, Luxury butt plugs, Duo vibe en spectaculaire diamanten handboeien en  masques. Haar waanzinnige design sextoys worden inmiddels in 40 landen verkocht.

Wil je deze shocking pink Bella Vibrator of de Heart Vibe winnen?

Klik hier!

Missie

Rianne heeft altijd al de missie gehad om vrouwen te laten genieten in de slaapkamer. Ze verbaasd zich erover dat er anno nu nog steeds veel vrouwen zijn die nog nooit een orgasme hebben gehad of seks alleen zien als iets om hun man mee te plezieren. “De vibrator is niet de enige oplossing, maar het kan wel helpen om te ontdekken wat vrouwen leuk en lekker vinden in bed.” Haar missie zit niet alleen in haar producten. Ook met haar vlogs draagt ze bij aan die empowerment en is ze momenteel bezig met een boek. “Mijn doel is om zo veel mogelijk vrouwen happy te maken. En dat probeer ik op allerlei mogelijke manieren te doen.”

Queen of orgasmes

Rianne is echt de go-to person als het om seksspeeltjes gaat. Sextoys geven de mogelijkheid om op ontdekkingsreis te gaan naar je eigen lichaam. “En waarom het met de hand doen, als je er een apparaat voor kan gebruiken.” Rianne is het meeste trots op de manier waarop haar producten bijdragen aan de seksuele empowerment van vrouwen. Haar Bella en Xena vibrators komen met een armbandje met de tekst “She believed she could so she did.” Een statement dat veel vrouwen heeft geraakt. En daar doet Rianne het voor, om op een laagdrempelige manier over erotica te praten en om vrouwen duidelijk te maken dat ze alles uit zichzelf kunnen halen.

Moon vibe

Queen of orgasms

Geen bedreiging

Seksspeeltjes worden nog te vaak gezien als een vervanging voor een man. “Dat is onzin. Mannen hoeven niet te denken dat ze niet goed genoeg zijn als de vibrator uit het nachtkastje wordt gehaald, het kan juist een enorme aanvulling zijn.” En die aanvulling is er ook met de 4 nieuwe oplaadbare massagers die dit jaar op de markt komen. “Vibrators van een goede kwaliteit in een bijpassend tasje voor een betaalbare prijs. Leuke producten om uit te proberen, die een grote doelgroep aanspreken. En dat is de missie, een grote groep vrouwen aanspreken, zodat het meer gaat over genieten en minder over seks.”

Internationaal

Rianne S. is niet alleen in Nederlands een begrip. Ze reist beurzen in Amerika en Duitsland af, waar ze haar producten aan de vrouw brengt. Ook heeft ze, begin dit jaar, een aantal Amerikaanse live tv-uitzendingen opgenomen. Een soort homeshopping kanaal waar ze haar producten toont en verkoopt. “Dit wordt ’s avonds uitgezonden en daar krijg ik veel goede reacties op. Amerikanen zijn niet zo preuts als wij soms denken.” Zelfs in Texas waar masturbatie officieel bij wet nog steeds verboden is, vinden haar producten gretig aftrek.

De Tip van Rianne:

is een uitnodiging om te ontdekken wat je prettig vindt. Een vrouwelijk orgasme kan soms wel 20 minuten op zich laten wachten, dat is niet zo evident; gezamenlijk seksueel genot is veel belangrijker. Samen genieten in een relatie, daar gaat het om.

Meer woman with a mission? Lees het hier.

Shop Rianne S. via LieveLieseLotte.nl

Pussy & The Knight Couple Ring

Moon vibe

Rianne S. Masque