,

Wat wel en vooral ook wat niet te zeggen tijdens seks?

dirty talk

# Je bent zo….

Complimenten geven is leuk, maar alleen als het gemeend is. Laat het achterwege als het een voor de hand liggende leugen is. Anders kan het worden geïnterpreteerd als sarcasme.

# Lekker zo?

Zeker als je elkaar nog niet zo goed kent, of iets nieuws probeert, kan je vragen hoe het voelt. # Je ruikt / smaakt lekker. Sensualiteit is de sleutel om van goede seks te genieten. Hierdoor laat je je bedpartner voelen dat je hem of haar waardeer op een diepgaand, dierlijk niveau.

# Let’s talk

Als seks is afgelopen, begint de pillowtalk. Dit is het moment voor lieve praat en het ophalen van herinneringen. Het versterkt de emotionele en fysieke band.

# Ik wil je NU

Eenvoudig en zo effectief. Wanneer je tegen je partner zegt dat je geen minuut langer kunt wachten, breng je het samen naar een hoogtepunt.

# Je maakt me zo nat

Vertel hoe opgewonden je bent en de seks loop gesmeerd.# Neem me zoals jij het wiltLaat je partner bepalen welk soort seks jullie hebben, het enthousiast wordt direct ingeschakeld.

# “Ja, daar!”

Maak hem gek van genot door te bevestigen dat het zo verdomd goed voelt. # Ik wil dat je op me komtMannen houden ervan om klaar te komen op een vrouwenlichaam. Of het nu op je borsten, buik of zelfs je gezicht is, over je heen kunnen spuiten is een serieuze zet. # Wil je dat ik met mezelf speel?Een man vragen of hij wil zien hoe je met jezelf aan de slag gaat, is net zoiets als een kind vragen of ze snoep willen. Hij beslist, en hij zal zoveel heter zijn na het zien dat je voor hem gaat werken.

#Mag ik?

Als je van plan bent iets ongewoons te doen, stort je er dan niet meteen in of op. Dat zou de stemming kunnen verpesten.

Meer dirty talk? Lees ook: de-oh-zo-gewilde-geluiden-tijdens-seks & “Holy f*ck, wat lekker!”

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *