Jive vibrator

5. Whoop.de.doo

De designer Anna Maresova en haar merk Whoop.de.doo begon als een afstudeerproject in 2011. Twee jaar later besloot Anna om haar eigen merk te starten en produceerde ze deze producten in een kleine oplage. Het eerste product dat werd gemaakt, waren de Venus-ballen. Deze worden gebruikt om de bekkenbodem te versterken. De basiskenmerken van Whoop.de.doo zijn hygiëne, functionaliteit, eenvoud en zuiverheid van vorm. Dat zie je ook terug in de minimalistische vibrator.

6. Minna Limon Fresh Squeeze

Intuïtief ontworpen

Hoe meer je knijpt, hoe meer het trilt. Het Minna-team heeft als missie om de seksuele ervaring van vrouwen te verbeteren door mooie, goed gemaakte producten te maken die slim zijn. Minna is oorspronkelijk gevestigd in San Francisco en werkt en woont nu in Brooklyn. Alle producten van Minna hebben de revolutionaire, samendrukbare bediening en slimme geheugenfuncties waarmee je elke keer een perfecte ervaring kunt creëren.

Meet Ola & Limon

De intuïtieve vibrators die reageren op de verschillende behoeften en wensen van vrouwen bij elk gebruik. Zonder onhandige knoppen creëert de Limon een ononderbroken vibe en onthoudt jouw voorkeuren voor de volgende keer.   

koppelvibrator

Het Canadeese echtbaar Bruce en Melody Murison hadden een missie om een ​​veilige, hoogwaardige, milieuvriendelijke seksuele hulp te creëren die de liefdesbelevenis voor paren verbetert. Eindelijk een massager was die tussen een paar kon glijden terwijl ze de liefde bedreven.

7. We-Vibe

De geschiedenis

Het bedrijf bracht in 2008 de eerste We-Vibe-couple uit, ontworpen om door een vrouw te worden gedragen tijdens seks en over het schaambeen, met één uiteinde vaginaal ingebracht en het andere uiteinde tegen de clitoris. In 2009 werd We-Vibe erkend als het best verkopende speelgoed bij Venus Award in Berlijn, Duitsland. Sinds de release heeft het merk een aanzienlijke populariteit en verkoop gezien, ook bij beroemdheden viel het speeltje in goede smaak en werd producten toegevoegd aan ‘Oscarzakken’ die werden gegeven aan gasten die de Academy Awards bijwoonden. Tijdens de 2012 Super Bowl in Miami werden de We-Vibe-producten cadeau gedaan aan opmerkelijke gasten.

Producten:

Gala

Meer woman made vibes? Lees ook Women on a mission – Rianne S.  De vibrator koninginThe Unbound babesThe SmileMakers doen meer dan je laten lachen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.