vr seks

Samen apart

Soms gebeurt het gewoon, voor kortere of langere tijd, je bent niet samen terwijl je toch in een liefdevolle relatie zit. Seks is dan een dingetje. Althans dat was het. Want in deze tijden met VR is samen seksen altijd mogelijk, hoe ver je ook van elkaar verwijdert bent.

Toekomstmuziek

Verschillende seksspeeltjes fabrikanten zijn gesprongen in het zwart gat van de toekomst. Zo ook Lovense, sexy technologie voor iedereen. Want wat dacht je van deze Lush 2.0 draagbare Bullet vibrator Je brengt het eitje in, je bedient de Lovense-app en je kan genieten. Waar je ook bent op deze planeet, met dit speeltje kan je zij aan zij genieten van de sekspret, zelfs als je niet bij elkaar bent.

Ontelbare vibratiepatronen brengen je van hoogtepunt naar hoogtepunt. En het is nog romantisch ook want je kan de vibraties laten synchroniseren op jullie favoriete love song. Het is dan ook een koppelspeeltje 2.0, of je nu ver weg bent van elkaar of gewoon samen bent.

Connect samen

Ook de We Vibe Chorus is een koppel seksspeeltje dat ongekende sensaties brengt. Het is een super flexibele sextoy die je gemakkelijk in alle standen kan zetten. Zo gemakkelijk dat het lijkt of dit speeltje speciaal voor jou op maa gemaakt is. Het werkt op afstandsbediening die werkt met squeeze control, een druk op de knop en de kracht neemt toe. Met de We Connect-app kan je ook de vibraties op jouw favoriete standje zetten. Lekker dus, en het ziet er ook nog eens prachtig uit.

Interactief komen

Kiiroo is de trendsetter als het aankomt op vr-speeltjes. Met de Automatische Masturbator / Stroker Kiiroo Keon weet je niet wat je overkomt. Dit is echt een ander soort speeltje, interactiever krijg je ze niet. Want je kan jouw VR-speeltje verbinden met allerlei pornosites. Dus jij kijkt naar jouw favoriete erotische film en de Kiiroo Keon doet zijn werk. En dat doe je niet alleen want het handelsmerk van Kiiroo is om geliefden samen te brengen dus met de Feel Connect-App verbinden jullie je op spectaculaire wijze aan elkaar.