,

Miss Candy

Wij van LieveLieseLotte.nl houden van nieuwe sexy webshops. En al helemaal als ze dan ook nog eens mierzoete lekkernijen verkopen… Dus willen wij Miss Candy even aan jou voorstellen….

Sweet, sweeter sweetest

Webshops zijn er in overvloed, en ook de webshops die damesspeeltjes verkopen zijn er in grote getale. We hebben ze niet allemaal uitgeprobeerd, maar de vrouwelijke krachten achter Pik Business, Bobi Eden, en Unbound babes was voor ons voldoende reden om daar een artikeltje aan te besteden en dat geldt zeker ook voor Miss Candy.

Kleurrijk speelgoed

Een speelgoedwinkel hoort een explosie aan kleuren te zijn, shocking pink, fluoriserend geel, knaloranje met tinten paars en groen erdoor heen. Houd je van kleur en houd je van toys, neem dan een kijkje bij Miss Candy.

Leuke seksfeitjes, speelse kleuren, goede beschrijving, normale prijzen en een betrouwbare verzending. Kortom, als je dan toch op zoek bent naar iets lekkers….

Candy Store

Miss Candy hoopt met haar kleurrijke verschijning de drempel te verlagen. Ondanks dat veel vrouwen een keer een vibrator gebruikt hebben, blijkt dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om er eentje te kopen. Ook al hebben de online shops de deuren wagenwijd opengezet, het is soms best lastig om het volgestopte winkelwagentje ook daadwerkelijk af te rekenen. Bij Miss Candy, en dat geldt voor de meeste sexy shops, gaan ze secuur om met verzending. Je hoeft niet bang te zijn dat er een grote afbeelding van jouw speeltje op de doos staat. Het is op zo’n manier ingepakt dat zelfs de postbode niet kan raden wat er in jouw doosje zit.

Kijk zelf maar wat voor lekkers er allemaal te koop is…

Shop & enjoy!