,

3 x vibrators & een dildo

Dildo’s en vibrators komen in veel verschillende soorten, kleuren, maten en prijsklassen. Voordat ik de 3 absolute must-haves vibrators en masterpiece dildo beschrijf, wil ik eerst even het verschil tussen een vibrator en een dildo uitleggen.

Weet jij het verschil tussen een vibrator en een dildo?

Wist je dat…. Een dildo kan ook een vibrator zijn, 
maar een vibrator kan nooit een dildo zijn…

Dildo vs Vibrator

Voor het mannelijk geslacht zijn veel verschillende namen, maar in grote lijnen is de vorm gelijk. Natuurlijk is geen penis hetzelfde, maar een rond of vierkant exemplaar bestaat niet. Een dildo heeft diezelfde vorm. Een vibrator kan allerlei vormen aannemen. Een vibrator vibreert. In welke vorm dan ook, er vindt in ieder geval een trilling plaats. Daarom kan een dildo wel een vibrator zijn en hoeft een vibrator, denk maar aan het hart- of eivorm, geen dildo te zijn. Oké, nu dat dat uit de weg is, gaan we kijken naar de 3 lekkerste vibrators en een waanzinnige handgeblazen dildo van glas. 

Go with the flow

We zijn bijna lock-down vrij! Dus verwen je zelf met een van deze waan-waanzinnige vibes en masterpiece dildo. Voor de dagen dat je toch nog aan huis gekluisterd bent….

1. Rock till I hit the ground, Soundwaves rock me down

Het is echt verwennen 2.0 met deze LELO. Niet alleen is de Lelo stylish vormgegeven, zijn de kleuren adembenemend, het is de must-have onder de vibrators. Deze Sona Cruise trilt door middel van sonische (geluids) golven je zo naar een hoogtepunt. Handig te bedienen met meerdere standen en met de cruise control aan voor een continue lekkere vibe. Deze Lelo is echt anders dan alle andere vibrators die je hebt gebruikt, zelfs met de luchtdruk vib is deze niet te vergelijken. De vibratiepatronen brengen echt een uniek ervaring die je ook echt wilt hebben… Oh, ja, en ook nog waterproof.

2. Ademnood, want de kans is groot..

 

Een zeer goede tweede is de luchtdruk vibrator. En dan wel deze… Womanizer.. want als je het toch doet.. doe het goed. Mooi vorm gegeven, niet onbelangrijk als decorstukje op je nachtkastje, maar more importantly je beste vriend in bed. Het enige geluid dat je hoort bij gebruik is het gekreun van jou… super stil brengt dit stukje geavanceerde techniek je tot ongekende hoogten. Kortom, een cadeautje wat je jezelf echt niet mag ontzeggen….

3. And I’ll take you there, Cause I’m the satisfier

Een luchtdruktechniek die je clit naar binnenzuigt in 11 standen. Nou, als dat je niet Hallelujah van de daken doet schreeuwen… In alle stilte intens genieten, that’s the spirit.  Voor jou en genot waarvoor je je prima even kan verexcuseren tijdens het kerstdiner. En buiten al de hoogtepunten is de Satisfyer ook nog eens lekker goedkoop…

& deze kan je winnen… tot aan het einde van de lock-down wordt er eentje gratis en voor niets weggeven door Sextoyland.nl, lees er hier alles over… 

Ps: is het je opgevallen dat de 3 headlines songteksten zijn? Leuk, toch? over beetje over de top?

Meer LieveLieseLotte ? Wat dacht je van deze sexy podcasts?

& lastbut not least: de DILDO, de superieure handgemaakte onbreekbare masterpiece

te koop bij: Phallix.nl

Deze vrolijk uitziende dildo’s zijn gemaakt van zeer hoogwaardig, medische kwaliteit borosilicaatglas. En dat is onbreekbaar. Ideaal voor temperature play en superveilig. Ze zijn handgeblazen door kunstenaars, dus deze masterpiece mag echt niet ontbreken bij jouw sextoycollectie.