valentijnsdag

14 x Vucking Vantastische Venominale Verrassende Valentijn tips

1. Wanne have seks?

Op deze dag van de liefde wordt er vast wel de liefde bedreven. En juist op deze Valentijnsdag is het all about V. Standje V: Leun achterover op het bed met je kont aan de rand en spreid je benen open in een V-vorm. Je partner leunt voorover of gaat staan,. Maak twee vingers nat of smeer ze in met een lekkere olie en houd ze in een V-vorm en schuif ze langs de zijkanten van je Vulva. V-V-Veel plezier

2. Lick me!

Als je eens wat anders wilt dan zoetsappige liefdesteksten, als je gewoon hard en duidelijk je boodschap wilt overbrengen is deze kaart misschien wel wat je zocht… Likkend Valentijnsdag doorbrengen? Stuur dit kaartje

3. Bowchickawowow

Is de vorige kaart net over de grens of er ver over? Deze kaart is het tegenovergestelde, niets kinky’s alleen maar lief. Een echt superlieve liefdeskaart…. koop ‘m hier.

4. Valentine Verrassingsspeurtocht

Suprise Suprise verras je partner met een spannende speurtocht, je kan het zo kinky maken als je zelf wilt. Je kan het laten leiden naar een paar speciale geschenken maar ook buiten- of binnenshuis spannende activiteiten.

5. Room Service

Verwen je geliefde met dit romantische Valentijnsgeschenk. Wat staat er op het menu? Hmmm, ik zal je een hint geven, het is niet alleen eten…

6. Photo Booth

Start vandaag met sexting… haal een paar rekwisieten in huis om spannende foto’s te maken… of video’s…

7. Naked Night

Breng deze Valentijnsdag zonder kleren door, zet de kachel wat hoger en geniet lekker naakt van elkaar… en zeg nou, eerlijk hoe vaak heb jij naakt gedineerd bij kaarslicht?

8. 36 liefdesvragen

Heeft je relatie een oppeppertje nodig? Probeer dan eens om deze 36 vragen aan je partner te stellen. Liefde gegarandeerd.

9. Play a game with me!

Er zijn veel sexy en kinky spelletjes op de markt die je zalig samen met je partner kan gaan doen, en vanavond is daar perfect voor zie hier.

10. Let’s talk about sex, baby!

Stel de vragen die je altijd al wilde stellen, maar misschien net niet durfde. Maak een vragenlijst om al jouw fantasieën te delen. Het is een geweldige manier om je sexy Valentijnsdag te beginnen.

11. Lingerie Love Note

Laat je partner zijn fantasieen waarmaken en geef hem een lingeriekadobon. Hij zal het spannendste pakje voor je uitzoeken. Of koop een over the top lingerie set voor deze Valentijns dag. Kijk bijvoorbeeld eens eens hier…

12. Sensuele massage

Breng je partner helemaal in de sfeer met een zalige massage kaars. Als dat niet de ultieme opwarming is…

13. Toys ‘r us

Deze KamaSutra duo vibrator vibreert jullie beiden naar een Valentijnshoogtepunt.

14. Ik Lief Jou

Ontvang gratis en voor niets de Ik Lief Jou kaart. Gewoon thuisgestuurd, bij aankoop van Reset jouw seksleven 21 daagse challenge.

Happy Valentinsday!

Meer leuke en lekkere blogs lezen? Wat dacht je van deze “gewone” maar oh-zo-erotische getinte films.

of een van deze lekkere KamaSutra artikelen?