Smilemakers vibrators

The SmileMakers missie: de perceptie van vrouwelijke seksualiteit normaliseren. En daar zijn wij het zo mee eens, een  goede reden dus om deze female sextoy designers in het zonnetje te zetten. Want hoe meer vrouwen in deze wereld lekker speelgoed ontwikkelen voor vrouwen, hoe meer het taboe wordt doorbroken en meer we kunnen en durven genieten van ons lichaam.

Een lachend begin

Op een regenachtig weekend in april 2002 stapten de oprichters van The Smile Makers dapper een sekswinkel binnen. Het doel was om een ​​vibrator te kopen, maar ze kwamen met onverrichte zaken en teleurgesteld terug. Waarom? Ze vonden alles zo smaakloos en aanstootgevend, dat het oneerlijk voelde tegenover vrouwen. Dus gingen ze op onderzoek uit en bestudeerden ze de markt Ze waren verbluft door de resultaten. Het blijkt dat in het Verenigd Koninkrijk er meer vrouwen zijn die thuis een vibrator hebben dan huishoudens met een vaatwasser. Op andere plaatsen in de wereld gebruikt 50% van de vrouwen een vibrator en tweederde van de rest wil het proberen. Ze ontdekten ook dat 80% van de vrouwen pijn hadden tijdens seks als gevolg van vaginale droogheid, maar minder dan 4% van die vrouwen waren tevreden over de traditionele smeermiddelen die beschikbaar waren.

Seksueel welzijn

De vraag naar producten voor seksueel welzijn zijn universeel en de winkelomgevingen, de productontwerpen en de kwaliteit vonden de dames van The Smile Makers alarmerend onaantrekkelijk. Ze waren van mening dat de merken die sextoys verkochten niet respectvol met vrouwen in gesprek gingen over wat ze prettig vonden. De hoogste tijd dus om in actie te komen.  Ze verlieten hun veilige carrière en besloten een verschil te maken. In 2013 werd Smile Makers gelanceerd. Het idee was simpel: de beste productervaring, een merk waar vrouwen van kunnen houden, promoten en verkopen in alledaagse omgevingen.

Gelukkig maar

Het betreden van een sekswinkel kan je leven letterlijk veranderen. Dat is ook wat er gebeurde met Ti-Chang, oprichter van Crave. Juist door deze teleurstellende ervaringen hebben zij en  vrouwen zoals Polly van Unbound babes, Rianne S. en een handvol anderen de wereld van de sextoys voor vrouwen voorgoed veranderd. En hebben wij vandaag een ruimere en vooral een spectaculaire keuze uit mooie, lekkere en kwalitatief goede design vibrators. Bij Woman on a mission, lees je meer over deze heldhaftige dames die de trend zetten voor ons genot.

Meer over The Smile Makers, lees je hier. Oh My Goop! Een droom van een magazine.