Temperature play klinkt intens, maar warm en koud in je seksleven mengen, is eigenlijk vrij eenvoudig. Maar waarom zou je überhaupt seks met temperatuur gaan mengen? Natuurlijk is een ijsblokje tussen je lippen om over het blote lijf van je partner te rollen sexy, maar wat maakt het dan zo opwindend?

Lees hier de psychologie van dit warme onderwerp.

All in the brain

Zodra je het instemt met temperatuurspelen, beginnen de hersenen zich voor te bereiden op een sexy en opwindende ervaring. Het brein zet de zenuwuiteinden in het lichaam op code oranje en maakt zich klaar voor nieuwe sensaties.

Kou en/of warmte kan een leuke manier zijn om je gebruikelijke seksroutine te te doen opschudden. Allemaal leuk en aardig, maar hoe doe je dat dan? Behalve de standaard tricks, lees je bij LieveLieseLotte.nl ook een aantal andere verwarmende tips die het vuur aan je schenen leggen.

Hier 5 Hot tips:

1. Verblindend

Blinddoek je partner. Niet omdat hij of zij niet mag zien wat je aan het doen bent, maar als je geblinddoekt bent, doen de andere zintuigen veel meer mee.

Door het gezichtsvermogen te beperken, wordt het gevoel van warm en koud een stuk intenser. En voor een intense sekservaring doe je het natuurlijk allemaal.

2. Pas op!

Maar zoals bij zoveel lekkere dingen, kan ook temperatuurspeling best gevaarlijk zijn. Dus als je een beginner bent, start slow. Je wilt niet duiken in de vlammen, je wilt ze alleen maar voelen.

3. Slokje op, laat je rijden

Nee, je hoeft de BOB niet te zijn, maar een warm drankje om je mond op te warmen kan heel leuk zijn. Verwarm je mond met warme melk, thee, koffie of een ander lekker drankje waarna de orale seks een stuk hartverwarmender wordt.

4. Opwarmen

Als je wel eens sextoys gebruikt, kan je eens kijken naar de speeltjes die op kan warmen. Denk aan vibrators van materiaal zoals ijzer of glas. Lekker onder de hete kraan en je wordt er al heet van voordat het begint.

5. Steek eens een kaarsje aan

Nee, geen gewone supermarkt kaars, dan kan echt verdomd meer pijn doen dan je iemand wenst te doen. Maar de massagekaarsen zijn zeer geschikt om iemand op te warmen. Zeker als diegene geblinddoekt is, de warme druppel van de massagekaars brengen je dan zeker in vervoering….

Lees ook: BDSM-dossier en welke BDSM fantasie heb jij?