WARM WEER VERHOOGT HET LIBIDO.

‘Ons lichaam maakt meer vitamine D aan als het wordt blootgesteld aan zonlicht. En vitamine D verhoogt de testosteronspiegel. In juni 33% hebben mannen meer testosteron door hun lichaam stromen dan in januari. Mannen met meer testosteron hebben meer orgasmes. Met andere woorden, meer zon betekent meer en betere seks. Dus bereid je maar vast voor op een hete zomer…

WORD LUI

Het is heet. Dus zin in wilde posities en die energie kosten, zal er niet in zitten. Reserveer je energie en doe het rustig aan. Focus minder op penetratie en richt je meer op luie orale seks.

KOEL JE SEKSSPEELTJES

Nee, stop vibrators niet in de vriezer. Maar als je seksspeeltjes hebt die reageren op temperatuur, zoals een glazen dildo, kan het geen kwaad om deze voor gebruik in de koelkast te laten afkoelen.

TEMPERATURE PLAY

Spelen met temperatuur klinkt misschien nogal intens, maar warm en koud in je seksleven inbrengen, is eigenlijk vrij eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt om aan de slag te gaan, is een kom ijs of een glas heet water. Maar waarom überhaupt met temperatuur spelen? Behalve de sexy gedachte om een ​​ijsblokje in je mond langs het lichaam van je partner te laten rollen kan warmte of kou heel veel aan je seksleven toevoegen.  

Het draait allemaal om de psychologie ervan. Want als je eenmaal afspreekt dat je dit gaat doen, bereiden de hersenen zich voor op een sexy en opwindende ervaring en worden alle zenuwuiteinden in het lichaam, vooral bij de erogene zones, op scherp voor nieuwe sensaties.

Als je geïntrigeerd bent, doorbreek dan je gebruikelijke seksroutine door er wat warmte en kou in te brengen.

TIP: overweeg om je partner te blinddoeken bij het temperatuurspel. Door het gezichtsvermogen te beperken zullen de gevoelens van warmte en kou intenser zijn. 

Begin altijd langzaam. Bepaalde seksspeeltjes, zoals die van glas of metaal, zijn geweldig voor temperatuurspel omdat ze de warmte of de kou heel goed vasthouden. Leg je speeltje een tijdje in de vriezer of warm een ​​glas water op en dompel het een paar minuten in om het op te warmen.

Warning: 

- Leg je vibrator niet in de vriezer, daar is het motortje niet tegen bestand!

- Je wilt geen gloeiend of volledig bevroren seksspeeltje in je lichaam steken. Plaats de dildo tegen je pols om te controleren of deze een aangename temperatuur heeft voordat je hem gaat gebruiken.

- Suiker in een vagina kan schimmelinfecties veroorzaken. Dus drink dan je koffie of thee zwart

Lees ook: BUITENSEKS & 7 ZINDERENDE ZOMERSTANDJES & SUMMER21 & PLAY WITH ICE