,

12 x swingers party -weetjes

Seks is gelukkig bijna geen taboe meer. We bespreken onze favoriete vibrators bij een latte en ook is de schaamte voorbij om aan je vrienden te vertellen met hoeveel partners je het bed gedeeld hebt. Toch is er nog wel een soort van taboe over swingers. Terwijl seksfeesten, die ooit voorbehouden waren aan avonturiers, populairder zijn dan ooit, blijft er een element van mysterie dat een ‘swingend feest’ omhult.

12 dingen die je moet weten als je naar een swingend feest gaat:

1. Nee, mensen gooien hun sleutels niet in een kom

Natuurlijk is er vaak een opwarmspel om mensen op weg te helpen, maar dat is meestal iets veel leukers, dan dit of om aan  de fles te draaien. Dat deden we op de middelbare school, toch?

2. Veiligheid staat voorop

Geen bescherming, geen spel. Geen uitzonderingen.

3. Iedereen is ‘normaal’

Mensen gaan er vaak van uit dat swingers er belachelijk goed uitzien, denk maar aan Eyes Wide Shut. Maar de realiteit is vaak anders, het zijn gewone ruimdenkende stellen die hun ondeugende kant ontdekken.

4. Er is een sterke gedragscode

Hoffelijkheid, respect en begrip voor wanneer iemand niet geïnteresseerd is in je avances zijn allemaal essentieel op een swingend feest.

5. Koppels komen als koppel en vertrekken als koppel

Alleenstaande mannen worden zelden alleen uitgenodigd, en alleenstaande vrouwen worden eenhoorns genoemd – zeldzaam, kostbaar en zeer welkom.

6. Investeer in fatsoenlijk ondergoed

Want je ondergoed blijft niet lang aan op een swingend feest, maar als ze dat wel doen, is een deel van het plezier om er uitzonderlijk uit te zien in je nieuwe Agent Provocateur-ondergoedset.

7. Het is een beetje sociaal

Mensen hebben niet de neiging zich uit te kleden zodra ze aankomen. In plaats daarvan worden ze aangemoedigd om eerst te ontspannen en van het feest te genieten, sommigen verbieden zelfs het ‘spelen’ tot een bepaalde tijd.

8. Iedereen doet mee

Het mooie van een swingend feest is dat er geen oordeel is. Mensen worden letterlijk en figuurlijk ontkleed. Wees dus niet verbaasd als je het ene moment met een barman aan het ‘babbelen’ bent en het andere moment met een vastgoedmagnaat – het maakt allemaal deel uit van het plezier.

9. Alleen kijken mag (maar niet altijd)

Er zijn verschillende ‘types’ deelnemers, van degenen die alles met iedereen willen doen tot degenen die liever kijken. Kijken wordt voor beginners als fair play beschouwd, maar doorgewinterde swingers hebben vaak de regel ‘doe mee of ga naar huis’.

10. Neem wel een flesje mee

Als het een kleiner feest is in een privéwoning, ja, dan neem je een fles mee. Ze hebben hun huis voor je opengesteld, het minste wat je kunt doen is opdagen met een fatsoenlijke fles bubbels.

11. Het is sexy

Een kamer vol champagne en vol met naakte lijv12 x swingers partyen na een zware week op kantoor, het kan erger toch?

12. Het is veel minder intimiderend dan je zou denken

En vergeet niet; het was voor iedereen ooit de eerste keer.

 

LEES OOK: