Let’s get wet!

De lente is gearriveerd en de zomer komt eraan… mooi weer maar aan huis gekluisterd… dus als we niet massaal na ar het zwembad of strand mogen, dan maken we er thuis maar een waterfestijn van, toch?! Zoek je verkoeling in deze lekkere opwindende sexy waterfragmenten, doe je bikini maar vast aan, want het kan er best heet aan toe gaan….. De natste filmfragmenten tijdens deze corona-zon:

1. Wild Things 1 & 2 (2004)

Wil je een tweekeer zoveel spanning? Kijk dan naar Wild Things… een erotische triller die je echt gezien moet hebben… En niet alleen omdat ik een mega-fan ben van Matt Dillion, de verhaallijnen zijn verassent, de scenes verleidelijk en Matt is super opwindend…  echt een aanrader.

2. Alpha Dog (2006)

De film Alpha Dog zit zo boordevol erotische fragmenten dat ik er niet eens eentje hier kan laten zien, dus… kijk zelf en geniet van deze sexy film. 

3. DARYL HANNAH IN SPLASH (1984)

Een klassieker, maar daardoor zeker niet minder opwindend. Kijk maar eens hoe zij een bad neemt…

4. Flashdance (1983)

Nog een goudie oudie, maar zeg nou zelf, is deze waterscène ooit overtroffen?

5. Showgirls (1995)

Over de hot pool scène van Elizabeth Berkley is veel gezegd. Maar je moet de film en zeker deze scène zelf bekijken om te beoordelen hoe freaking hot dit is.

6. Swimming Pool (2003)

Ooit bekeek ik deze film met mijn schoonmoeder… een combinatie die niet aan te raden is… want whoa, deze film is steamy!

7. 40 YEAR OLD VIRGIN (2005)

Niet echt mijn film, maar deze sexy bath-scène maakt een hoop goed, vind je niet?

8. 10 – Bo Derek (1979)

Ja, echt ik weet het… weer zo’n oudje… maar weet jij een spectaculairdere film scène van nu?

 

Lees je liever? Dan zijn deze boekentips echt iets voor jou…