bad santa

Of je nu een kerstlover of kersthater bent, deze donkere koude dagen lenen zich er goed voor om het vuurtje eens goed aan te steken. Beetje spice, girls in de slaapkamer. Of onder de boom. Met deze sexy gifts gaat dat zeker lukken. Nog maar 24 nachtjes slapen…

Spannende adventskalenders

Toen ze in de 19e eeuw met de eerste adventskalenders aankwamen, hadden ze waarschijnlijk deze varianten niet goedgekeurd. Christelijk zijn ze inderdaad niet, opwindend wel.  De Engelse sexy shop Lovehoney, die nu 10% korting biedt omdat we nog samen in de EU zitten… heeft maar liefst 6 opwindende doosjes. LieveLieseLotte pakt de duurste en de goedkoopste uit..

Oké, oké alleen de doos is zwart en de 24 sextoys ook maar verder heeft het alles te maken met 50 shades of…  Voor £160 ga je in 24 toys helemaal los in je eigen veilige wereldje thuis met bondage en submission… en de Greedy Girl G-spot Rabbit… & once you tried that…. Ps: ook los te koop bij Bol.com

Voor maar liefst £100 goedkoper vind je geen 24 maar wel 12 hot surprises in deze pink box. En heet zijn ze, alle spots waar je ook maar opgewonden van kan raken, komen aan de beurt. Een spannend doosje voor twee…

Ook AMORELIE biedt verschillende versies aan, de Classic voor beginners en de premium deluxe adventskalender voor de die-hards.

Voor ieder wat wils in deze zinderende starters-kit. En met de paarvibrator Reef zeker ook voor jullie allebei een opwindende presentje. Het is een mooie beginnersdoos om voorzichtig verschillende dingen uit te proberen die zeker naar meer smaken.

 

 

 

Meer dan een enkel vonkje krijg je met deze premium deluxe editie. Je betaalt €229,90, maar de waarde ligt zeker meer dan drie keer hoger. En dan hebben we het nog niet over de genotswaarde. Een van de ultieme hoogtepunten is de Womanizer. Geen doos dus voor beginners, maar voor de ervaren stelletjes wordt dit een onvergetelijke kerst.

  • En last but not least ….. de doos van Easytoys.

Stille nachten worden het zeker niet met deze silent night xxl giftset kalender. Zowel voor starters als voor de ervaren stelletjes biedt deze adventskalender veel spannende verrassingen voor zinderende kerstdagen… Een erotisch presentje voor onder de boom, nu maar hopen dat de Kerstman er niet mee vandoor gaat.