Veel vrouwen weten niet wat ze leuk vinden of niet leuk vinden in de slaapkamer. Hoe beter een vrouw haar lichaam kent, hoe gemakkelijker het voor haar zal zijn om tot een hoogtepunt te komen. Seksueel genot voor vrouwen vereist een reis naar het eigen lichaam en vibrators zijn goede reisgenoten.

The big O!

Een vrouwenorgasme hangt van zoveel factoren af ​​dat er geen eenduidige oplossing kan worden gegeven. Niet alleen verschilt het per vrouw, het is ook iedere dag, ieder uur anders. Juist daarom is het zo belangrijk om je eigen lichaam te verkennen. Alleen op die manier blijf je je bewust van jouw gewaarwordingen. Het gebruik van vibrators is een goede manier zijn om je voorkeuren te ontdekken. Maar voordat je er een gebruikt, zijn er enkele stappen die kunnen helpen. Dat geldt voor zowel vrouwen die minder comfortabel zijn met masturbatie als voor de die-hard vingeraars onder jullie.

Het zelfontdekkingsproces

is de beste manier om in contact te blijven met sensaties en gevoelens. Dus, of je nu een expert of een beginner bent in de kunst van jezelf aan te raken, hier zijn 3 tips die je kunnen helpen om je lichaam te ontdekken en vibrators te gebruiken tijdens de weg.

1. Kijk naar je lichaam

Nee, niet alleen of je dik lijkt in je broekpak, maar gewoon naakt voor de spiegel. Bestudeer jezelf. Veel vrouwen weten niet hoe hun intieme delen eruit zien. En dat is toch de eerste stap om vertrouwd te raken met jouwpersoonlijke ‘gebruikershandleiding’. Neem de tijd om je vagina te bekijken, pak een spiegel, verander van positie en ontdek jouw eigen lijf.

2. Raak het aan met je vingers

Het gebruik van je vingers is een goede manier om je verkenningsreis te beginnen. Aanraking helpt om je lijf beter te leren kennen en hoe het reageert op verschillende bewegingen. Gebruik je vingers één voor één en wissel af met je hele hand. Focus niet alleen op je vagina en clitoris: raak je hele lichaam aan. Misschien verbaas je jezelf en ontdek je erogene zones waar je geen weet van had.

3. Gebruik vibrators om te experimenteren

Een vibrator gebruiken om te masturberen en je lichaam te ontdekken, is een ervaring die ervoor zorgt dat je andere strelingen kunt vinden die vingers alleen niet kunnen bieden. Het opent de deur naar een nieuw scala aan sensaties en niet alleen in het genitale gebied. Speel met je toy over je hele lichaam. Veel vibrators bieden verschillende snelheden van vibratie: probeer te definiëren welk ritme je leuk vindt en op welk deel van je lichaam.

Enjoy!

 

Lees ook: Waarom 40+ singles een vibrator moet gebruiken!Vibrators toen, nu & jij

 

 

Koop hier jouw spannende speeltjes… verwen jezelf!