cougar

De “Big M.”

Masturbatie. Oeps, wat zeg ik nu. Maar eerlijk is eerlijk het is de meest efficiënte manier om de klus te klaren. Zeker als je een vibrator gebruikt.

De rol van seks in a single life

Het is de hoogste tijd om eens open en eerlijk te praten over seks en de rol die seks, of het gebrek aan seks, speelt in het leven van een vrouw. Zeker als zij op iets oudere leeftijd nog niet de partner van haar dromen heeft gevonden.

Hoe kan dat nou?

Er zijn veel omstandigheden die een vrouw langdurig celibatair kunnen maken, vooral wanneer als je in de veertig, vijftig, zestig of ouder bent. Totdat je een zinvolle relatie vindt, blijf je waarschijnlijk je mooie benen gekruist houden. Misschien kwam je uit een liefdeloos, seksloos huwelijk dat te lang duurde. Of misschien ben je bang om afgewezen te worden omdat je huid niet meer zo elastische is. Oh, en vergeet die andere Big M: menopauze niet. De kers op de taart! Hoe langer je seksloos bent, hoe meer je waarschijnlijk gaat hyperventileren bij de gedachte alleen al. Dus blijf je uitstellen de klok blijft tikken.

Kansen zat

Als je echt gewild had, had je veel kansen. Je hoeft alleen maar online te gaan, de chatfunctie in te schakelen, achterover te leunen en te wachten op de gesprekken die beginnen met “Hou je ervan om te zoenen?” Langere tijd zonder intimiteit en seks kan ervoor zorgen dat je je onaantrekkelijk, onvrouwelijk of a-seksueel gaat voelen. Natuurlijk roepen we dat een leven zonder seks oké is. Maar is dat ook echt zo? Ik zeg niet dat je geen volledig leven kan hebben zonder man, zeker niet. Maar een leven zonder seks en intimiteit is toch een taart zonder de kers.

Dus waarom een ​​vibrator gebruiken?

Er bestaat zoiets als clitorale stoornis. Net als ieder ander orgaan, kan het de functie verliezen als het niet gebruikt wordt. Hoe langer je zonder stimulatie en je seksueel voelen door het leven gaat, hoe moeilijker het zal zijn om ervoor te gaan als de kans zich voordoet. Tijd voor actie dus. Hoe? The Big M!

Er zitten zoveel positieve kanten aan zelfbevrediging. Echt? Ja, zeker, hier enkele feiten:

  • Masturbatie verbetert je humeur.
  • Het helpt je te ontspannen.
  • Vrouwen hebben de neiging zich zorgen te maken en ervaringen opnieuw en opnieuw af te spelen in hun hoofd. Dus ga masturberen.
  • Het verminderd pijn.
  • Orgasmes hebben veel gezondheidsvoordelen. Lees hier ·
  • Het geeft zelfvertrouwen en voldoening.  Dus ik heb een suggestie: begin te profiteren van deze gezonde bezigheid en koop wat seksspeeltjes.

Wees niet verlegen. Ze worden discreet verzonden en je kan ze gewoon online bestellen. Zelfs via LieveLieseLotte.nl nu nog in de blogs, straks in de shop.

Het alternatief? Ga op Tinder voor een spannende (jongere) one-night-stand. Maar beloof me dat je iets doet om je beter te voelen.

bron: https://datelikeagrownup.com/why-every-single-woman-over-40-should-use-a-vibrator/

Lees ook: 45+ en minder zin in seks tijdens de overgang?

#hormonen #hormoneninbalans #energie #stress #menstruatie #leefstijl #fertiliteit #vrouwen #gezond #hormoonbalans #gezondeleefstijl #gezondeten #overgang #vruchtbaarheidsproblemen  #burnout #oestrogeen #fysiek  #mentaal #menopause #andfabulous #vrouw #fifty #midlifewoman #lekkerinjevel #midlifecrisis #midlifewomen #midlife #plus #womenempowerment #fiftyandfabulous #newera #years #flyyourownflag #midlifewoman #overfifty #midlife #midlifestyle #midlifeblogger #andfabulous #midlifecoach #midlifeinfluencers #womenover #menopause #aginggracefully #midlifecrisis #midliferevolution #midlifemom #plus #perimenopause #agelessstyle #ageisjustanumber #midlifewisdom #agepositive #bestager #midlifeadventures #woman #fortylicious #Fiftylicious