vibrator

Het is Pasen. En geen paasfeest zonder een ei… deze vibrerende eieren hoef je niet te beschilderen en niet te verstoppen. Deze vibrerende eieren mogen er gewoon zijn…. bij jou.. in bed.. met Pasen. Vrolijk Pasen

Vier  x Vibratie Voor Vrouwen

1. Oh Mi…

Deze OhMiBod vibrator ziet er niet alleen prachtig uit, het is ook nog eens een veelzijdig eitje.  Net als de meeste sextoys is deze ook op afstand bestuurbaar, alleen kan deze Esca tot wel 8 meter… Dus ga vibrerend het paasontbijt in….

2. Lyla

Lelo staat bekend om zijn prachtige vibrators. Ook deze Lyla mag er zijn. Dit design eitje kost wel wat maar levert dan ook uitstekend werk. Door de SenseMotion technologie heb je intense vibraties, zelfs onder water.

3. Likkend het paasontbijt in

Deze roze eitjes zijn een stuk goedkoper in aanschaf. Ze zien er dan misschien niet zo gelikt uit als de Lyla, maar door de lik en zuig functie kom je zeker ook aan je trekken. De eitjes zijn speciaal gemaakt voor stimulatie van de clitoris & tepels. Met 7 standen en waterproof is dit toch een beter cadeau dan een paasei.

4. Love you too

Rianne S. is een merk met een missie. Binnenkort lees je alles over deze inspirerende vrouw en haar sextoys, maar voor deze paas is dit waanzinnige hart toch echt om van te houden.

En voor de mannen…

Het Tenga-ei is niet alleen met Pasen een bestseller. Met deze eitjes kan je iedere man het hoofd op hol brengen. Niet iedere man kent deze eitjes, dus koop ze en gebruik ze de eerst volgende keer in bed. Je vent zal niet weten wat hem overkomt… zo lekker.

Oké, oké, nog eentje EITJE dan… deze kookwekker is niet wat het lijkt….

Christy Chan ontwerpt seksspeeltjes die lijken op alledaagse huishoudelijke producten.  Ze doet dit om taboes rondom vrouwelijke masturbatie te doorbreken. 

Meer lezen over vibrators? Vibrators toen, nu & jijDe leukste sextoys die je kan geven aan je bff

#LieveLieseLotte #Resetjouwseksleven #seksleven #sekschallenge #overgangsklachten #vrouwen #opvliegers #vrouwenklachten #vrouwengezondheid #love #couplegoals #sexdrive #sexmotivation #ZininSeks #Zinmaken #Sekstijdensdeovergang #overgang #hormonen #balans #menopauze #hormoneninbalans #menstruatie #stress #liefvoorjejezelf #libido #sekslust #womanempowerment #Vrouwenenseks #lust #Sextoys

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *