(I Can’t Get No) Satisfaction

De Satisfyer. Nieuw is het niet meer, maar wel twee achtereenvolgende jaren verkozen tot de beste sextoy. Dus dat betekent in ieder geval dat er of nog niets beters op de markt is, of dat vrouwen massaal in zweem raken door de innovatieve technologie. Want wat je er ook van vindt, de Satisfyer is revolutionair anders.

Hoe dan?

Hoe kunnen luchtdrukgolven jouw clitoris verwennen? De Satisfyer vibreert niet, maar zorgt ervoor dat er lucht op een tintelende zuigende manier jouw clitoris stimuleert. En dat zonder aan te raken. Dat is toch wel bijzonder.

Nu voor iedereen

De nieuwe technologie is te vergelijken met een likkend gevoel. Je kan de stand kiezen die bij jouw stemming past, hard en krachtig of zacht en teder. Ook in bad kan je deze sextoy gebruiken, dat maakt een ontspannend bad dubbel zo leuk. En buiten bad hoef je niet bang te zijn voor geluidsoverlast, want de Satisfyer is fluisterstil… sttt niet verder vertellen.

WIN NU! HIER bij LieveLieselotte.nl

Stuur ons een mail met de meest creative geweldige originele en sexy reden waarom wij deze lekkere vibe naar jou moeten versturen info@Lievelieselotte.nl.

Je hebt tot eind maart de tijd om te reageren.

Win deze nu! Hier bij LieveLieseLotte.nl. Waar anders?

Wil je meer weten over de vibes van Satisfyer? Lees dit!