Unbound babes, opgericht door Polly Rodriguez, is een waanzinnig hip sextoy merk. Vanuit een klein appartement in NYC zijn ze nu trendsetter op het gebied van seksspeeltjes. Met Insta-waardige producten en een marketing waar ik jaloers op ben, maken ze über coole producten die iedere vrouw toch echt wilt hebben.

Radicale mogelijkheden van plezier

Toen Polly Rodriguez slechts 21 jaar oud was, kreeg ze een kanker-diagnose fase III en had een overlevingskans van 30-40%. Met de bestralingen en chemotherapiebehandelingen die ze onderging, zou ze onvruchtbaar worden. In die tijd kende Polly niemand die deze ervaring had. Ze probeerde steun en middelen te vinden, maar vond niet wat ze zocht. Dat was de inspiratie om Unbound te creëren, een online bestemming die vrouwen helpt zich goed in hun lichaam te voelen en hen in staat stelt om vanuit huis seksuele wellnessproducten te kopen, die kwalitatief goed zijn, parabenenvrij, zonder ftalaten, betaalbaar en stylish design.

Chick with a mission

Haar missie is geslaagd, want ze heeft een progressief bedrijf opgericht die een stem geeft aan vrouwen om zich niet alleen of in de war te voelen zoals zij toen deed. Unbound Babes maakt en verkoopt vibrators, glijmiddelen en accessoires op zo’n manier dat vrouwen zonder schaamtegevoel, maar juist met veel plezier shoppen voor seksuele wellnessproducten. Polly gelooft dat we nog steeds vastzitten in het Madonna-hoercomplex. Een term die Sigmund Freud gebruikt om de polarisatie van vrouwen te benadrukken als het gaat om seksualiteit door de mannelijke blik. “Vrouwen zijn ofwel puur, onschuldig en kuis of hoeren, promiscue, onhandelbare en hyper-seksueel. Ik wil zo graag zien dat we in het midden leven, tussen deze twee binaire opties, waar vrouwen professioneel, slim, geestig en ook seksueel kunnen zijn. Het moet niet de een of de ander zijn.”

Stylish designed penis

Dat vrouwen zich nog steeds gestigmatiseerd voelen als ze op zoek zijn naar zelfgenoegzaamheid, komt waarschijnlijk omdat mannen verteld hebben hoe seksualiteit er voor vrouwen uit zou moeten zien en hoe het zou moeten voelen. Om dat te doorbreken werd het tijd dat er een ander soort vibrator op de markt kwam. Dat vibrators echt niet op penissen hoeven te lijken, blijkt vaak de grondslag voor vrouwen om zelf sextoys te ontwikkelen. Evenals Rianne S. en The Smile Makers heeft ook Polly het vibratordesign een volledige upgrade gegeven. De Bean-vibrator van Unbound babes kan gemakkelijk worden aangezien als een Comme Des Garçons-geur. Alles van dit merk, van verpakking tot het ontwerp van de toys is Insta-waardig.

Sex and The City

Unbound babes is een vrouwenmerk maar ze doen momenteel onderzoek of ze producten kunnen ontwikkelen voor niet-geslacht identificerende mensen en vrouwen in de transgemeenschap.  The Rabbit is voor altijd een bestseller vanwege Sex and The City. Vrouwen die bereid zijn het gebruikelijke te doorbreken en hardop zeggen: “Dit is niet raar.” geeft andere vrouwen de toestemming om ook seksueel te zijn. Polly: “In de drie jaar dat ik dit doe, heb ik me gerealiseerd dat vrouwen in het algemeen allemaal op zoek zijn naar toestemming om van hun seksualiteit te genieten. Het doel is om iedereen toestemming te geven om van hun lichaam te genieten. Toen ik kanker doormaak, realiseerde ik me dat onze lichamen eigenlijk ongelooflijk sterk zijn, en we zouden niet bang voor ze moeten zijn, we zouden ons niet moeten schamen voor ons lijf. Het is bizar dat het een radicaal idee is voor vrouwen om van hun lichaam te houden. Je zal een drastische verschuiving zien in de manier waarop de maatschappij functioneert als vrouwen echt van hun lichaam gaan houden.”

Helaas heb ik de babes van Unbound (nog) niet zelf gesproken en dus gebruik gemaakt van bronnen: Pregnantish.com, Dazeddigital

Check the babes out:

Er is een magazine en een online community Area 69, waar ik als LieveLieseLotte.nl jaloers op ben. Misschien ooit nog hier, maar voor nu daar & ik ben fan.

Palma ring vibrator