steamy secrets

Covid-19 zorgt voor een boel narigheid. Toch maakt deze vrijheidsbeperking ook bij sommigen de creativiteit los. Dat is ook te zien in de wereld van erotische websites. Misschien wel logisch als je bedenkt dat we nu toch allemaal aan huis gekluisterd zijn en we op een andere manier onze avonden moeten vullen. Dat zorgt in ieder geval voor een booming sexbranche. Nieuwe shops en blogs dienen zich aan, zo ook Steamy Secrets. Een naam die nu al onze nieuwsgierigheid oproept, dus tijd voor een interview.

Steamy Secrets

Waarom Steamy Secrets? En waarom nu?

“De erotiekbranche sprak me al langer aan en heb al vaker met de gedachte gelopen om hier iets mee te doen. Tijden van Covid geeft ook mogelijkheden om eens na de denken wat je zoal allemaal nog meer kan dan doen. Na niet te lang nadenken heb ik besloten om samen met mijn partner een webshop te starten in erotische artikelen.

Na de nodige contacten met groothandels hebben we een leuke vorm van samenwerking gevonden. We hebben gekozen voor een breed assortiment. We gaan ons met name richten op de BE & NL markt daarbij zijn we ook een samenwerking aangegaan met SDC.com (met name in de swingers scene) is er een interessante afzetmarkt. 

Up and Running

“Dus we hebben de stoute schoenen aangetrokken en de website is sinds 19 januari online.

“Wij richten ons met name op sexueel actieve mannen/vrouwen en openmindede paren. Wij werken ook samen met SDC “het grootste swingersplatform van Nederland” Wij verkopen enkel genormeerde merken voor zowel beginnende als gevorderde seksuele actievelingen. Wij zijn geen BSDM-site maar hebben wel een basis assortiment voor de beginnende BDSM’er zonder overrompeld te worden met de meest gekke attributen waarvan je niet weet in welk gat ze horen.”

“Er hangt natuurlijk het nodige achter oa. Google Analytics om op termijn onze producten zo goed als mogelijk af te stemmen op onze doelgroep. De komen maanden zullen we de nodige energie steken om Steamy Secrets hier en daar bekend te maken. Afhankelijk hoe het zicht gaat ontwikkelen hebben we zeker nog de intentie om samenwerkingen aan te gaan, denk aan erotische events, parenclubs etc. etc. en natuurlijk blijft mijn stiekeme wens om een vaste blog(st)(g)er te hebben.”

Dus als je interesse hebt in leuke en vooral sexy artikelen, neem een kijkje op www.steamysecrets.com en misschien vind jij het wel leuk om te schrijven voor deze uitdagende nieuwe site?

Veel kijkplezier & geniet ervan!