Vibrators kunnen best een hoop herrie maken. En dat kan zeker op vakantie en al helemaal in een tentje kan jou dat aardig in verlegenheid brengen. Don’t get me wrong, LieveLieseLotte.nl is erg voor open zijn over seks, maar erover praten zonder schaamte is toch net even anders dan dat er 100 man om je tentje staan op het moment suprême, daarom

3 x stil genieten:

1. Duitsers maken geen grapjes

Helaas nog niet te koop in Nederland, maar als je dit jaar naar Duitsland op vakantie gaat of er doorheen rijdt… neem er een paar mee. De Laviu One is absoluut de stilste, zeggen ze zelf… Helaas nog niet zelf uitgetest, maar misschien kan ik er een van jou kopen….  & Yeahhh! Woman made. De Laviu One is de uitvinding van de 30-jarige Ingenieur Julia Ryssel. Ze gebruikte ruimtevaarttechnologie om de stilste vibrator ooit te ontwikkelen. Volgens haar zijn de meeste vibrators net zo luid zijn als elektrische scheerapparaten, een geluid waarvan Julia zeker weet dat vrouwen het een turn-off vinden.

2. Lemon with a twist

Iroha van het mannenmerk Tenga heeft de Fuji op de markt gezet…. Om stil van te worden, zo lekker…

En de laaste… sssttt

3. Out of control

Op 3 is staat de spectaculaire LoveSense Lush, deze door een smartphone bestuurbare bullet vibrator mag dan wel stil zijn, maar doet het je uitschreeuwen.

Lees ook: De leukste sextoys die je kan geven aan je bff

audioporno