Als er iets beters is dan een orgasme, is het misschien een ontspannende, heerlijke douche of een warm bad. Je vibrator meenemen naar de badkamer is een goede manier om je te amuseren. Maar het gebruik van een niet-waterdichte vibrator kan leiden tot blootgestelde batterijen of een storing van materialen met alle onveilige gevolgen van dien. Dus zorg dat je speeltje 100% waterproof is. Wel zo makkelijk ook met schoonmaken na gebruik.

Shower sex

is leuk, maar kan ook best lastig zijn. Dus als je van plan bent om een ​​seksspeeltje mee te nemen, met doordringende doucheseks, dan is de Eve II een geweldige optie. Zeker niet de goedkoopste maar wel een hele lekkere. Eve II zit precies tussen de lippen van je vulva in en trilt op je clit, terwijl je jouw handen vrijhoudt om je partner te verwennen of je vast te klampen aan de klamme douche muren.

Sex in the hot tub

Voor die keren dat je seks hebt in het bad, is een waterdicht koppelspeeltje zoals de Tiani 2 precies wat je wilt hebben. De onderste helft van dit speeltje glijdt bij jou naar binnen terwijl de bovenste helft je klitje omhelst en de handen van je partner vrij laat om rond te dwalen.

Ontmaagden

Als je voor de eerste keer een vibrator mee in bad neemt, is de Lily 2 die jouw het waterballet geeft. Intense clitorale stimulatie met acht stimulatie patronen om uit te kiezen.

Bij de konijnen af

Met dit waterdichte wonder wordt het onderwater orgasme naar een ander niveau getrokken. Zwemmen of verzuipen want de Jimmy Jane doet zijn werk.