menopauze libido

KĀMA SŪTRA is eeuwenoud, daar lees je alles over in het artikel Kama-Sutra-wat-hoe. Het is de ultieme liefdesgids die veel verder gaat dan seks alleen. De Kama Sutra posities brengen intimiteit naar een hoger level en dat verhoogt het seksuele genot. Als je er alleen nog maar over gelezen hebt, wordt het tijd om het te ervaren. Je hoeft er niets voor te kunnen, er alleen open voor te staan. Er zijn makkelijkere en moeilijke posities en alles daartussen in. Deze 8 zijn beestachtig lekker, misschien zijn ze daarom vernoemd naar dieren….

1 Blaffende honden bijten niet

Je bent vast bekend met de term doggy style, maar wist je ook dat dit in het grote Kama Sutra boek te vinden is? Mannen zijn dol op deze positie en als je houdt van ‘diep’ gaan dan geniet jij net zoveel als hij dat doet.

butterfly kama sutra

2 Vlinders in je buik

Altijd al seks op de eettafel willen hebben? Met deze butterflypositie is dat zeker de moeite waard. Sexy natafelen noemen wij dat!

kama sutra frog3 Als een kikker op een kluitje

Dit standje had je waarschijnlijk zelf niet bedacht, maar zeker een om uit te voeren. Jij bepaalt het ritme, zijn handen zijn vrij om van alles met je te doen, jullie lichamen zitten dicht op elkaar, intiem en mega sexy dus.

kama sutra bee4 Een bij hoort erbij

In tegenstelling tot the monkey is dit een reuze comfortabele positie. En lekker ook. Jij geeft het ritme aan en je kan ook nog eens jezelf aanraken voor nog meer plezier.

kama sutra5 Op de konijnen af

Een zalige positie waarbij je gemakkelijk het tempo kan afwisselen en door te cirkelende beweging kan je de opwinding opvoeren. Jij bepaalt het ritme, dus it’s all up to you…

kama sutra monkey6 De aap uit de mouw

Beestachtig Kama Sutra standje waarbij ieder van jullie het tempo kan bepalen. Door elkaars handen vast te houden heb je meer contact met elkaar. Het is misschien niet de meest comfortabele pose maar probeer ‘m toch maar eens… je zult versteld staan.

#kamasutra #sex #sexshop #love #amor #sexy #a #produtoseroticos #viral #orgasmo #kamamax #sexo #prazer #ubatkuat #kamamaxbooster #like #likeforlikes #pleasure #tahanlama #prazeradois #produtossexshop #niter #gambiremas #hot #sexologia #pasion #likes #amoresexo #kamamaxmalaysia