Je Joue staat voor deluxe high-end sextoys. Prachtig ontworpen sensuele traktaties gemaakt om mensen in staat te stellen een nieuwe wereld van intieme en oneindige mogelijkheden te verkennen. Het Londens bedrijf opgericht in 2005 heeft seksspeeltjes mainstream gemaakt om mensen aan te moedigen om hun lichaam te verkennen en te genieten van gevoelens van extase. Wie de oprichters zijn, is voor mij nog onbekend, maar op internet staan ze bij de vrouwelijke designers.

Het verschil

Wat Je Joue anders maakt, is dat ze de frequentie van hun speelgoed lager instellen dan andere vibratorfabrikanten. Het hebben van een laagfrequente vibrator geeft een “rumbling” sensatie in plaats van een zoemende. Laagfrequente trillingen worden ook beter door het lichaam geleid en hebben toegang tot delen van de clitoris die andere vibrators niet bereiken. Je Joue is vaak door de pers verkozen tot “de beste seksspeeltjes.”

De betekenis

Je Joue is het ingenieuze liefdeskind van een innovatief Brits design en een sexy Franse ‘je ne sais quoi’ – verfijnd en elegant ondeugend. Rechtstreeks vertaald uit het Frans, betekent de naam ‘Ik speel’.

De producten

Je Joue’s kiezel-vormige Mimi is en van de meest discrete vibrators.  Andere producten van Je Joue zijn deg kii g-spot vibrator, de dua vibrator en de schattige en oh, zo efficiënte fifi rabbit vibrator.

Koop jouw Je Joue via PikBusiness:

Kii

MiMi

FiFi