Vibe, girl… Vibe!

Deze charmante vibe van Satisfyer is ideaal om mee te beginnen. Natuurlijk zijn er vele ander die ook goed zijn, maar het is best lastig zoeken in het vibrator bos. Climaximaal, wellicht ken je de site wel.. de ideale vergelijkingssite voor sexspeeltjes, raad deze dan ook aan. Koop nooit een te dure of een te specifieke en begin ook niet met een luchtdruk vibrator. De recensies zijn lovend maar er zijn vrouwen die er geen genot uit halen. Het is een heel ander soort ervaring dan een normale vibe… dus start gewoon zonder al te veel poespas en leer het genot van een speeltje kennen.

Lees ook… vibrators-toen-nu-jij

Balletje, balletje?

Ben Wa-balletje kan je zelf gebruiken, of om je partner in Christian Gray-stijl te krijgen. Ze helpen in ieder geval bij het versterken van je bekkenbodem en zijn echt een genot om in je te dragen…

Nomi Tang Intimate Orgasme balletjes

Put a ring on it

De ene cockring is de andere niet. Deze cockring is zeker aan de prijs, maar oh, oh oh, wt een genot. Het vibreert, pulseert, is handsfree, waterproof, zacht, opwindend en aan te sluiten met een app die jouw genot laat bepalen.

De We-Vibe ring is niet zomaar een ring…

Hit me one more time

Wil je beginnen om er wat BDSM in te brengen? En voorzichtig proberen een zweep te gebruiken? Maar je wilt eerst een minder agressieve zweep en niet meteen hardcore? De oplossing? Een zweep die geen pijn doet, zoals deze verenkietelaar. Je kunt het gebruiken om je partner te plagen, of er wat kracht achter zetten om een stevige mep te geven (en te ontvangen).

Lees ook: BDSM light en BDSM-special voor meer grijze tinten

Genot voor 2

Beginnen met speelgoed of het kopen van een nieuw speeltje is best een dingetje. Als je het samen met je partner koopt en uitprobeert, wordt het al een stuk minder eng en het brengt jullie op een intieme manier samen. Zeker met deze multi-functie vibe.

Lees ook: Koppels- vibe

Anaal-virgo

Als je nog een anaal-maagd bent, wil je geen buttplug die de weg kwijtraakt. Dus als je begint met het grote anaal experiment, begin dan met een buttplug met handvat en eentje die in verschillende maten komt. Zo kan je rustig en veilig oefenen wat voor jou het beste is. Deze van Satisfyer zijn kleurrijk en ideaal om te beginnen met de anale pret.

Lees ook: Go Anal