Dat vibrators niet meer een penis look-a-like hoeven te zijn, weten we ondertussen (hoop ik) allemaal. Er zijn voorbeelden ten over van echte design item sextoys die je schaamteloos in huis kunt halen.

In de categorie Woman with a mission, staan prachtige voorbeelden van Rianne S., The Smile Makers en unbound babes. Maar er is meer… gelukkig wel. LieveLieseLotte.nl ging op zoek naar spraakmakende speeltjes die niet alleen een lust voor het ook zijn…

Man-only

Ik ga ervan uit dan de mannen die mijn site bezoeken dun bezaaid zijn, maar als jij toch die verdwaalde guy bent, of een vrouw die haar man ook zijn pleziertjes gunt, dan hoop ik dat deze Tenga egg geen vreemde voor je is. En voor de BDSM-female fans onder ons… Blinddoek je man en gebruik dit fabuleuze ei om de penis te stimuleren. Hij heeft geen idee wat er aan de hand is, maar zal genieten als geen ander.

De eierwekker die geen eierwekker is

De sekstoys gemaakt door Christy Chan zijn echt van een ander soort. Geen idee waar je ze kan kopen, maar als ik ze vind, laat ik het je weten. Want wie wil nou niet een alledaags huishoudelijk artikel in huis halen wat je doet zinderen. Deze eierwekker, Joy genaamd, doet hele andere dingen met je dan een eitje laten koken.

Compleet out of the doos, letterlijk

De van het Royal College of Art afgestudeerde Wan Tseng heeft een erotische apparaatje ontworpen die een subtiel, sensatie-gericht alternatief biedt voor traditioneel seksspeeltjes. De Wisp-wearables zijn siliconen sieraden die om de pols en nek worden gedragen samen met een set ronde kussens die overal op het lichaam kunnen worden geplakt. De pads geven het gevoel van lichte aanrakingen en zachtjes blazende adem. Hoe heerlijk is dat?

In tegenstelling tot de meeste elektronische seksspeeltjes op de markt, richten ze zich eerder op het plezier van stimulatie dan op een einddoel van een orgasme. “Ik heb deze sensorische collectie ontworpen om vrouwen te helpen hun natuurlijke seksualiteit te omarmen”, vertelde de ontwerper aan Dezeen.

De elementen vibrator

De Wit-Russische ontwerper Constantin Bolimond heeft een modulair gadget gecreëerd dat bestaat uit elementen die verschillen in vorm, textuur en kleur en een verscheidenheid aan instellingen voor vibratie, rotatie en temperatuur bieden. Zie blogfoto.

Lees ook: Schreeuw het uit met een van deze 3 must have luxe vibrators