Lelo duo

Valentijnsdag staat voor de deur en in deze tijden van lockdown moeten we het binnen zo leuk mogelijk maken. Hoe kan dat beter dan met deze lekkere duo sextoys, 5x hot kopperl vibrators.

1.Rianne S. 2.0

De producten van Rianne S. zijn niet alleen een lust voor het oog. Deze Rianne S DUO Koppelvibrator brengt jou en jouw partner zoveel pret in bed dat het moeilijk wordt om de slaapkamer te verlaten.

Koop ‘m hier!“>

2.

De Naghi van het merk Tonga is plezier voor 2 in bed en onder de douche. Met twee sterke motors kunnen jullie de hele nacht plezier hebben. Oké, de speelduur is 1,5 uur maar even opladen en hupsakee jullie kunnen er weer tegenaan.

3. Satisfy your Partner

Met deze Satisfyer partner plus koppel Multifun lukt dat vast. Met 14 verschillende standjes lekker samen experimenteren. Een intens gevoel dat jullie dichterbij elkaar brengt.

4. OMG OhMiBod

OhMiBod is het bedrijf van het echtpaar Suki en Brian Dunham. En zij hebben een lekkere koppel vibrerende cockring ontworpen om te delen. We weten allemaal hoe lekker dat kan zijn, maar kijk ook eens naar: De No distance too far van OhMiBod.

5. Lekker met Lelo

Het bekende merk Lelo heeft met deze Noa een koppelvibrator op de markt gebracht die er prachtig uitziet en jou en jouw partner doet zinderen. Met 6 sensationele standjes kan je hier lekker samen mee spelen.