mastrubatie

De maand mei is ook in deze corona-tijd de maand van de masturbatie. Zeker nu in deze tijd brengt solo-seks nog meer voordelen, het verdrijft de tijd, seks is gezond en solo is veilig. Daarom 31 mastrubatie-tips waar je mee kan thuiskomen.

In deze mei maand geeft LieveLieseLotte.nl 31 x masturbatie-tips

Masturbatie tip 1: Waarom masturbatie? Het is goed voor je gezondheid, het verlicht de corona-stress, verbetert slaap en is goed voor huid en haar.

Masturbatie tip 2: Solospel heeft oneindig veel voordelen voor de gezondheid en absoluut geen nadelen & het is nog leuk ook! Enjoy!

Masturbatie tip 3: Go clitoraal! De meeste mensen gebruiken hun vingers om met hun clitoris te spelen, maar probeer eens een vibrator. Het is de ideale manier om te ontdekken wat je lekker vindt. En lekker is het. Waarom een vibrator? Lees je hier.

Masturbatie tip 4: Wist je dat wanneer je een orgasme krijgt, je een tintelend gevoel krijgt langs je huid en in je hersenen.

Masturbatie tip 5: Gebruik je vingers of een seksspeeltje om je vagina te penetreren tijdens het solospel. Je voelt de “Big O” dieper in je lichaam. Oh oh oh….

Masturbatie tip 6: Go Anal. Je kunt je vingers of een seksspeeltje gebruiken voor anaal spelen (hoewel een speeltje beter is voor diepere penetratie). En don’t be shy, het is echt amazing! Meer anaal, lees je hier!

Masturbatie tip 7: Probeer eens een combo van een seksspeeltje en je vingers. Wanneer je jouw clitoris en vagina tegelijkertijd stimuleert kan je een explosief orgasme voelen. Oh Yeah!

Masturbatie tip 8: Vergeet de erogene zones niet. Raak ook eens jouw tepels aan, of de binnenkant van jouw dijen, oren en nek. Wrijf, knijp, trek, of pers samen en ervaar de sensaties door je hele lichaam… Lees hier alles over tepelverwenners

 Masturbatie tip 9: Masturbatie hoeft zeker niet altijd tot een orgasme te leiden. Maar als je in de stemming bent en die endorfine-rush wilt, zijn er een paar dingen die je kunt doen om je lichaam te helpen de Big O te bereiken.

Tip 10: Set the mood. Sfeer kan soms een groot verschil maken in het al dan niet hebben van een orgasme. Dim de lichten, steek een kaarsen aan en luister naar ontspannende muziek.

Masturbatie tip 11: Gebruik wat glijmiddel, masturberen wordt een aangenamere ervaring. Dus houdt lekker een ​​tube glijmiddel bij de hand en geniet…. Koop nu glijmiddel

Masturbatie tip 12: Fantasize. Laat je gedachten afdwalen naar erotische taferelen. Duh, het klinkt vanzelfsprekend, maar door te fantaseren worden de juiste tintelingen in je lichaam aangemaakt.

Masturbatie tip 13: Masturberen is geen haastklus. Speel met technieken en neem de tijd om te genieten van alle sensaties die je voelt in je hele lijf.

Masturbatie tip 14: Spelen met je erogene zones, zoals tepels, oren of dijen kan vonken van genot door je hele lichaam geven. Sla ze niet over, dat zou zo zonde zijn…

Masturbatie tip 15: Take a break. Leg zo nu en dan je seksspeeltjes even weg. Vibrators en dildo’s zijn leuk en vooral lekker om mee te spelen, maar er is meer in het leven. Stimuleer jezelf eens met een douchekop of wrijf tegen een kussen.

Masturbatie tip 16: Overweeg eens erotica of porna. Het is leuk om je gedachten te laten afdwalen, maar je hoeft niet altijd je fantasie te gebruiken. Als je het vuur wilt ontvlammen, lees dan een vies boek of bekijk een sexy video.

Masturbatie tip 17: Verken je clitoris. Deze zit vol met duizenden zenuwuiteinden, waardoor het zo gevoelig is. De meeste vrouwen ervaren een orgasme door hun clitoris te stimuleren.

Masturbatie tip 18: Masseer de bovenkant van je schaambeen en laat je vingers langs de buitenste en binnenste lippen van je vulva lopen. Gebruik een “V” vorm, door met jouw wijs- en middelvinger op en neer langs de zijkanten van de clitorisschacht te gaan. Hmm….

Masturbatie tip 19: Bepaal je eigen ritme. Beweeg je vingers sneller en harder als je clitoris nat wordt of nadat je glijmiddel hebt aangebracht. Het gebruik van een vibrator is een geweldige manier om je clitoris te stimuleren zonder dat je je vingers overwerkt.

Masturbatie tip 20: Experimenteer met het stimuleren van jouw G-spot, jouw plezierpuntje, met een constante, zware druk. Dit kan leiden tot een Big O! Oh Yeah!

Masturbatie tip 21: Begin met het bewegen van je vingers of seksspeeltje in een cirkelvormige, in-en uitbewegingen. Het is de beste beweging om je G-spot te stimuleren. Je kunt een explosief orgasme krijgen, maar maak je geen zorgen als je dat niet doet. Niet iedereen kan het uitschreeuwen bij vaginale penetratie.

Masturbatie tip 22: Anale stimulatie. Begin met het masseren van de buitenkant en de binnenkant van je anale opening, en steek vervolgens langzaam en voorzichtig je vinger of seksspeeltje in je anus. Wissel tussen een cirkelvormige en een in-en uit beweging terwijl je je anus binnendringt. Ga sneller als het plezier toeneemt totdat je klaar bent om het te voltooien.

Masturbatie tip 23: Experimenteer met speelgoed! Vibrators, pluggen, anale kralen en stimulators kunnen uw orgasme tien keer intenser maken.

Masturbatie tip 24: Veel vrouwen ervaren aardschokkende orgasmes wanneer ze tegelijkertijd de vagina en de clitoris stimuleren en een speeltje helpt daarbij…

Masturbatie tip 25: Go wild! Gebruik je vingers en seksspeeltjes in tegenovergestelde ritmes wanneer je tegelijkertijd met je clitoris en vagina speelt. Wissel de snelheden tussen die twee af … snelle vingers, langzame penetratie. Just try it out!   Masturbatie tip 26: Ga op je rug liggen met een kussen onder je hoofd, spreid je je benen en buig je knieën. Begin met je clitoris te wrijven. Je kunt langzaam of snel gaan, hard of zacht – alles wat goed voor je voelt.

Masturbatie tip 27: Als je op zoek bent naar een explosief orgasme, is de gehurkte houding er een die je moet proberen. Dit maakt het gemakkelijker om jouw G-plek te lokaliseren, die ongeveer 5 tot 6 cm in de vagina zit. Houd je hielen dichtbij elkaar of raak de achterkant van je dijen aan. Glijdt dan met je vingers of met je vibrator je vagina binnen. Wissel verschillende bewegingen af, van strelen en cirkelvormig, naar in en uit.

Masturbatie tip 28: Let’s go anal! Voor anaal plezier, probeer face-down doggy style. Als het op anaal aankomt, is het de doggy-stijl die je plezier bezorgt. De positie geeft je de ruimte die je nodig hebt om met je vingers of met je speelgoed je achterste binnen te gaan, terwijl je jezelf wrijft met de andere hand.

Masturbatie tip 29: Neem een fantasieminnaar. Zet je favoriete dildo of vibrator op je bed en laat je zakken tot je een gevoel vindt dat je leuk vindt, penetratie, clitoris of beide. Helaas moet je wel jouw handen gebruiken om jouw sextoy stabiel te houden. Rij met je toy zo snel of zo langzaam als je wilt. Wrijf tegelijkertijd je clitoris of speel met je tepels.

Masturbatie tip 30: Doe eens gek. Kijk eens in de spiegel. Het is een geweldige manier om je lichaam echt te ontdekken en te zien wat je opwindt. Ga voor een passpiegel zitten met een grote tube glijmiddel. Smeer het glijmiddel over je hele lichaam uit en streel, knijp, trek en wrijf.

Masturbatie tip 31: Lees erotica. Ze zijn lekker om te lezen en laten je ook je sensuele en seksuele kant ontdekken. Kinky literatuur moedigt je aan om te fantaseren en seksuele genoegens te ontdekken op een veilige, leuke manier.

#masturbatiemaand #LieveLieseLotte #Sexyblog #erotica #Womanonamission

Lees ook:  Vibrators toen, nu & jij