,

7 x zinderende zomerse seksstandjes

seks on the beach

Hot As Hell But Keep You Cool

Lange, hete dagen en zwoele avonden. De zomer is een van de beste tijden van het jaar. Nu de temperaturen door het dak gaan,,, probeer deze 7 hete seksstandjes uit voordat het weer ouderwets Nederlands zomerweer is..

Bodyheat

Als je zelf warm en plakkerig genoeg bent, zit je niet te wachten op de lichaamswarmte van iemand anders. Tussen het schoppen van de lakens en het constant omkeren van je kussens om een ​​koude plek te vinden, kan het een missie zijn om in slaap te vallen en niet om de temperatuur nog meer omhoog te gooien. Hoe opgewonden je ook van het weer kan worden, de plakkerige nachten lenen zicht niet voor intense seksavonturen. Maar met deze standjes heb je minimaal huidcontact en dat maakt het zeker niet minder intiem. 

1. The Column

Het uitproberen van nieuwe seksposities is vaak een tikkeltje ongemakkelijk, maar wanneer ze net zo veelzijdig zijn als deze, vraag je je af waarom je zo lang hebt gewacht. Dit is de perfect positie voor vrijwel overal. Tijdens een koude douche, bij een open raam of zelfs in de keuken bij de vriezer is dit het seksstandje om te doen. Hoe het te doen? Je moet met je rug naar je partner gaan staan, licht gebogen. Je voeten zijn op schouderbreedte en je handen iets uitelkaar om jezelf te balanceren, zodat je partner je gemakkelijk van achteren kan nemen. Deze positie is super intiem zonder dat je te zweterig wordt.

2. Magic Mountain

De Magic Mountain positie is net zo geweldig als dat het klinkt. Als je echt op zoek bent naar meer intimiteit met je partner maar je  poging om cool te blijven niet wil opgeven, dan moet je het proberen. Met deze positie houdt je oogcontact zodat jullie super synchroon voelen met elkaar.

3. Cowgirl

Cowgirl is misschien wel een standje dat je het hele jaar door kunt doen, dus ook tijdens een hittegolf. Je voelt je ongelooflijk sexy en in controle. Je partner zal ook een geweldig uitzicht hebben. En omdat je achterover kunt leunen en je benen kunt gebruiken om te stoten hoef je niet tegen elkaar te worden geplet. Hoe het te doen? Je berijdt je partner. Je kunt je dicht tegen hem aan drukken door achterover te leunen en je handen gebruiken om jezelf in evenwicht te blijven.

4. Lovers Lock

Dit is een andere positie voor diegenen die graag super dicht bij hun partner willen zijn. Omdat je op jouw rug ligt en deze positie volledig handsfree is, hebben jullie beiden een lekker uitzicht.  Hoe het te doen? Je moet op je rug gaan liggen met een been op het bed en de andere opgetrokken. Je partner kan dan over je been heen gaan en het andere been om zijn middel wikkelen. Je kunt de diepte en het tempo van het stoten zelf bepalen.

5. Soixante-neuf, standje 69

Ideaal voor de oververhitte zomermaanden. Lees er alles over en vergeet het daarna vooral niet uit te voeren.


6. Zittende kruiwagen

Als je de behoefte hebt om het in de slaapkamer een beetje op te vrolijken, moet je de zittende kruiwagen uitproberen. Het is niet lastig en heeft iets weg van de oude vertrouwde Doggy Style. Hoe het te doen? Je ligt op bed maar plaatst je je handen op de grond en je wikkelt zijn benen rond zijn heupen (alsof je een kruiwagen aan het doen bent). Hij kan je zalig van achteren nemen en jij kan met je handen kracht zetten.

7. This is the moment

Introduceer Ice & Glass Toys. Ja, als je ooit al een speeltje in de slaapkamer heb willen brengen, dan is nu het perfecte moment. Warm het op met lekkere koude speeltjes. Je kan met ijsblokjes van alles doen wat opwindend en afkoelend is. En met glazen seksspeeltje wordt het helemaal een feestje. Even onder de koude kraan of in de vriezer en brrrrr, dat wordt zinderen van genot.

Check deze glazen dildo out.

50 shades of genot