voordelen van seks

Seks is gezond. Het is stressverlagend, weerstand verhogend, goed voor de nachtrust, de ideale antirimpel crème en zorgt ervoor dat je huid, haar, nagels en tanden stralen. En last but not least, het is ook nog lekker. En naast alle gezondheids- en schoonheidsvoordelen houd het je nog slank ook.  Hoe? Met deze 6 standjes verbrand je heel wat calorieën.

Seks is goed voor je

Met seks verbrandt je niet zoveel calorieën als een uurtje sporten, leuker is het wel. Gezonder ook, lees daarover meer hier. Toch is ook voor een slankere lijn seks een goed hulpmiddel. Ter vergelijking:

Vrouwen verbranden ongeveer 213 calorieën bij een lichte jogging van 30 minuten. Mannen daarentegen raken als snel 276 calorieen kwijt.

Tijdens een ‘gemiddelde’ vrijpartij van 25 minuten verbranden mannen 101 calorieën en vrouwen slechts 69. Nee, niet het standje maar het aantal calorieën. Meer over standje 69 lees je hier.

12 calorieën per uur

Het is niet veel, maar je hoeft er dan ook niet veel voor te doen. Een heel uur met dit het klassieke missionarisstandje, dus zou ik die pizza maar weer afbellen.

70 calorieën per uur

Klinkt al beter, toch?! En dat niet eens met het echte werk, maar gewoon met een beetje tongen. Dit ideale voorspel zorgt gegarandeerd voor een maatje minder, maar dan moet je het wel vaker doen.

116 calorieën per half uur

Met je benen de lucht in train je niet alleen je beenspieren, het is ook een aardige work-out.

100 calorieën per half uur

Daarvoor moet je wel door de knieën. Letterlijk en figuurlijk, want een blow-job voor 30 minuten vereist de nodige zuigkracht. En geen zorgen, sperma bevat weinig calorieën. 36 calorieën per theelepel, om precies te zijn.

210 calorieën per half uur

De gewone cowgirlpositie is al een aardige work-out, maar als je deze week de sportschool overgeslagen hebt, is de reverse-versie een goed alternatief.

450 calorieën per half uur

Zeker in het begin zal dit even stuntelen zijn. Maar als jij bovenop gaat liggen, met je rug op zijn borst dan zijn alle sportactiviteiten van deze week achter de rug.

Nog niet overtuigd? Lees ook: skip-de-beautysalon-lets-have-seks

 

#hormonen #hormoneninbalans #energie #stress #menstruatie #leefstijl #fertiliteit #vrouwen #gezond #hormoonbalans #gezondeleefstijl #gezondeten #overgang #vruchtbaarheidsproblemen  #burnout #oestrogeen #fysiek  #mentaal #menopause #andfabulous #vrouw #fifty #midlifewoman #lekkerinjevel #midlifecrisis #midlifewomen #midlife #plus #womenempowerment #fiftyandfabulous #newera #years #flyyourownflag #midlifewoman #overfifty #midlife #midlifestyle #midlifeblogger #andfabulous #midlifecoach #midlifeinfluencers #womenover #menopause #aginggracefully #midlifecrisis #midliferevolution #midlifemom #plus #perimenopause #agelessstyle #ageisjustanumber #midlifewisdom #agepositive #bestager #midlifeadventures #woman #fortylicious #Fiftylicious