standje 69

Stadjes voor gevorderde

Heb je alle makkelijkere posities al geprobeerd? Dan is het tijd voor een stapje meer…

Bamboe

Bamboe is flexibel en stevig, vandaar de naam voor deze lekkere positie. Een beetje lenigheid van jou kant maar dat lukt vast wel. Zorg ervoor dat hij een hand vrijhoudt om jouw tepels te stimuleren… oh, ja.

Circus act

Het lijkt op een begin van een circusact maar dat heeft vast niet zo’n bevredigend einde als dit Kama Sutra standje. Houd zijn armen stevig vast zodat je dit samen tot een happy end kan brengen.

 

V

Nee, we gaan niet het hele alfabet af, maar deze V is een lekkere manier voor jullie beiden. Het plaatje zegt het allemaal. Jouw bips op ene tafel, jouw benen zijn nek, jullie kijken elkaar diep in de ogen en…..

Vlechtwerk

We blijven bij de V. Deze keer meer ingevlochten. Het ziet er zwaarder uit maar is makkelijker en lekkerder. En biedt meer plezier dan een paardenstaart vlechten, trust me.

 

V van Vlinder

Een variant op de V.. als je toch bezig bent…

 

Ps: alle afbeeldingen komen van https://www.wewomen.be/

Ready for the next step? Lees hier alles over de expert-standjes!

Binnenkort meer over de Kama Sutra… Op de hoogte blijven? Abonneer je op de nieuwsbrief voor meer KĀMA SŪTRA.

Lees hier alles over:

#kamasutra #sex #sexshop #love #amor #sexy #a #produtoseroticos #viral #orgasmo #kamamax #sexo #prazer #ubatkuat #kamamaxbooster #like #likeforlikes #pleasure #tahanlama #prazeradois #produtossexshop #niter #gambiremas #hot #sexologia #pasion #likes #amoresexo #kamamaxmalaysia