waarom een vibrator

PARTNER VIBRATOR

Samen vibreren, hoe opwindend klinkt dat?

! Maar hoe gaat het precies in zijn werk, wat kan je met een partner vibrator, welke zijn de beste en waar moet je op letten als je er een wilt kopen. Dat en nog veel meer antwoorden op allerlei andere vragen over de partner vibrator, lees je hier. Natuurlijk bij sextoyland.nl.

 

Waarom een partner vibrator?

Misschien denk je dat sextoys voornamelijk door vrouwelijke singles worden gekocht, maar niets blijkt minder waar. Het zijn vooral stelletjes die een of meerdere spannende speeltjes in hun nachtkasje hebben liggen. Recentelijk onderzoek heeft aangetoond dat er steeds meer mannen die in een relatie zitten, het internet afstruinen naar vibrators om het seksuele genot van hun partner (en daarmee ook voor zichzelf) te vergroten en door nieuwigheid en variatie de intimiteit in hun relatie willen vergroten. Dus misschien is dit wel het perfecte moment om over te gaan op een partner vibrator.

 

Wat is een partner vibrator?

Duo vibrators zijn super populairder. Evenals de Rabbit-vibrator heeft ook deze sextoy zijn populariteit te danken aan de tv. Sinds de enthousiaste reviews van de We-Vibe door dokter Oz en Oprah Winfrey gingen de verkoopcijfers door het dak. Misschien heeft dat iets te maken met de pandemie die de wereld beheerst of misschien is het gewoon de juiste tijd om iets nieuws, iets anders en iets voor samen te proberen. En hoe kan dat beter dan met een koppel vibrator, ook wel duo- vibrator of koppel-toy genoemd. Het zijn verschillende namen voor hetzelfde speeltje. Namelijk eentje waar zowel de man als de vrouw op hetzelfde moment, dus tegelijkertijd, vibrerend plezier aan beleven.

Hoe herken je een partner vibrator?

Je herkent de koppelvibrator aan een aantal specifieke kenmerken. Vibrators voor stelletjes zijn over het algemeen kleiner dan een reguliere vibrator. En ook de vorm is aanzienlijk anders, omdat deze zowel de man als de vrouw moet behagen. De meeste duo-vibrators lijken alsof ze dubbelgevouwen zijn en hebben een U-vormig design. Ze zijn zo ontworpen dat de vrouw clitorale en g-spot stimulatie krijgt tijdens de penetratie. Dat maakt koppel-vibrators zo aantrekkelijk, want bij de meeste vrouwen leidt alleen penetratie zelden tot een hoogtepunt, daar is vaak meer voor nodig en deze sextoy doet dat. Ook de man zal genieten van de vibraties die hij tijdens de penetratie ervaart.

5 voordelen van een partner vibrator

  1. Het brengt jullie dichterbij elkaar

Stellen die samen nieuwe manieren van intimiteit ontdekken, hebben de neiging om het op lange termijn beter te doen, ze behouden de passie. Onderzoek wees uit dat het samen gebruiken van seksspeeltjes, naast andere activiteiten zoals samen douchen of nieuwe seksposities uitproberen, tevredener zijn over hun relatie.

  • Vaker en intensere orgasmes

Door een duo-vibrator te gebruiken is de kans ook aanzienlijk groter dat jullie op hetzelfde moment klaarkomen. En dat brengt jullie weer dichterbij elkaar. Door de dubbele stimulatie is de kans op een hoogtepunt ook veel groter. Ook de individuele orgasmes worden als intenser ervaren.

  • Nieuwe ontdekkingen

Door de veelzijdigheid van een duo-sextoy ontdekken jullie samen nieuwe seksuele verlangens. Het delen van deze verlangens leidt tot meer seksuele bevrediging, vooral bij vrouwen. En daar worden de mannen dan weer heel blij van.

  • Stuurloos

Kijk, schat, zonder handen! Hoe lekker is het als je tijdens de seks je handen vrij hebt? Met de koppelvibrator voel je de vibrerende stimulaties terwijl je handen andere erogene zones kunnen verwennen.

  • Samenbrengen

Juist dit speeltje is perfect voor als jullie op afstand intiem willen zijn, de app-gestuurde toys bieden een wereld aan mogelijkheden om elkaar te laten genieten terwijl je ver van elkaar verwijderd bent. Het is de manier om samen te zijn, juist als je dat niet bent.

Genot voor hem en haar

Je kan de sextoy ‘dragen’ tijdens de penetratie, waarbij zowel de clitoris als wel de g-spot worden gestimuleerd. Hierdoor is niet alleen de kans op een orgasme groter, ook de intensiteit van het hoogtepunt is niet te evenaren. Een koppelvibrator is een unieke toy die zowel de vrouw als de man heerlijke vibraties geeft. Het is zo ontworpen dat de kans dat jullie tegelijkertijd klaarkomen enorm groot is. En dat alleen al is een goede reden om nu tot een aankoop over te gaan.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een partner vibrator?

Door de enorme populariteit van We-Vibe kwamen er al snel andere leveranciers met spectaculaire duo-vibrators op de markt. De keuze is reuze, dus waar let je op als jullie aan het shoppen zijn voor een koppelvibrator? Net zoals bij gewone vibrators is er een groot verschil in de kracht van de vibraties. Bij koppelvibrators is het dan ook nog van belang waar het trilt. Trillen beide uiteindes dan heb je een koppelvibrator in handen die zowel clitorale stimulatie als g-spot trillingen geeft. Dat is niet bij alle soorten het geval, sommige modellen voorzien wel de clitoris van trillingen, maar niet de g-spot.

Een ander punt van aandacht kan het geluid zijn. Willen jullie het speeltje ook wel eens buiten de deur gebruiken, dan is het wel handig dat deze zo stil mogelijk is.

Zijn jullie vaak voor langere tijd uit elkaar? Dan zijn de app-gestuurde koppeltoys echt de uitkomst, deze worden via een smartphone bedient. Maar er zijn ook duo-vibrators die handmatig bediend kunnen worden of met een afstandsbediening. Ook het opladen kan op 3 verschillende manieren tot stand komen, er zijn partner toys met een USB-kabel, die opladen via een stekker en ook gewoon op batterijen.

Verschillende bedieningsmogelijkheden

Met of zonder afstandsbediening? Natuurlijk is dat een persoonlijke voorkeur, maar een afstandsbediening geeft wel meer mogelijkheden. Zo kan de controle volledig uit handen worden gegeven, maar dat hoeft natuurlijk niet. De bediening van de sextoy kunnen jullie ook samendoen en dat gaat met een afstandsbediening een stuk gemakkelijker als de toy eenmaal is ingebracht. De meeste koppelvibrators hebben meerder standjes en verschillende ritmes. Dit kan je naar eigen wensen wijzigen of je laat je partner beslissen hoe hard of hoe traag het gaat.

Met de app-gestuurde koppelvibrators hoef je niet eens bij elkaar in de buurt te zijn. Ideaal voor lange afstandsrelaties of als je voor je werk vaak en lang van huis bent. Deze speeltjes zorgen ervoor dat je ondanks de afstand toch verbonden bent met elkaar en op een interactieve manier intiem kan zijn met elkaar.

 

Zitten er ook nadelen aan een koppelvibrator?

Het antwoord op deze vraag is natuurlijk ook persoonsafhankelijk. Niet iedereen is even enthousiast, maar dat weet je pas als je het een keer geprobeerd hebt. Houd er wel rekening mee dat als je op het punt staat om je allereerste duo-vibrator aan te schaffen, en je er om die reden niet al te veel geld aan wil uitgeven, dat misschien de goedkope aanschaf niet naar je verwachtingen functioneert. En het zou jammer zijn, omdat een duurder model je misschien wel de bevrediging had gegeven die je zocht. Bedenk dus goed wat je precies zoekt voordat je er een in je winkelmandje stopt. Bij Sextoyland.nl garanderen we altijd de laagste prijs, dus kijk bij aanschaf meer naar de mogelijkheden van de toy dan naar de prijs.

Wat zijn de beste partner vibrators?

De keuze uit partner vibrators is enorm. Maak eerst de keuze of je een app-gestuurde wilt, met afstandsbediening of gewoon met manuele bediening. Als je die keuze hebt gemaakt, kan je nog kiezen uit verschillende merken, kleuren en oplaadmogelijkheden. We-Vibe is wellicht het bekendste merk en deze heeft verschillende app-gestuurde en met afstandsbediening. Dit premium merk valt echt in hogere segment, maar daar is de vormgeving en het gebruikersgenot dan ook naar. Heeft een sublieme pasvorm, is super stil en heeft een krachtige vibrerende motor. Ook beschikken sommige modellen van We-Vibe over een verstelbaar tussenstukje zodat de toy voor ieder koppel passend is.

Satisfyer heeft ook meerdere modellen in een lagere prijsklasse, maar deze zijn dan ook minder stil en hebben niet altijd de juiste pasvorm. Toch zijn deze door de vele vibratiemogelijkheden een prima eerste aankoop. Bevalt het, en die kans is groot, kan je altijd overstappen op een luxer model, zoals een van Lelo. De modellen van dit merk zijn niet alleen een lust voor het oog, maar brengen gegarandeerd veel plezier in de slaapkamer en daarbuiten. De Tiani 3 is niet voor niets in de prijzen gevallen en zal een groot genot geven aan jou en je partner. Kiiroo is de specialist als het aankomt op langeafstandsliefdes, ze zijn pionier met hun designtoys die door het speciaal opgerichte platform seks op afstand tot een andere dimensie verheven. Zeker niet goedkoop, maar de genotsmogelijkheden zijn het meer dan waard.

Hoe gebruik je een partner vibrator?

Koppeltoys zijn op verschillende manieren te gebruiken, je kan ze inwendig gebruiken voor stimulatie van de g-spot, uitwendig om de clitoris te verwennen en tijdens de penetratie omdat de trillingen beide partners bevredigen. Breng het smalle gedeelte in de vagina, het liefst met een druppel glijmiddel, en leg het andere deel op de clitoris. Op die manier worden beide erotische plekjes door de vibraties gestimuleerd. Door het bijzondere design is penetratie na inbrengen van de vibrator geen enkel probleem. 

Hoe onderhoud je een partner vibrator?

Net als alle andere sextoys is hygiëne ook bij koppelvibrators erg belangrijk. Goed reinigen na gebruik verlengt niet alleen de levensduur van je speeltje, maar zorgt er ook voor dat bacteriën geen kans krijgen. Je kan je toy met water schoonmaken of met een toyreiniger, zodat je het de volgende keer weer schoon en gemakkelijk uit het nachtkastje kan pakken.

Partner vibrator kopen?

Enthousiast geworden over de mogelijkheden die deze sextoy kan brengen? Twijfel dan niet langer en verwen jezelf en je partner met een van onze verrukkelijke partner vibrators. Door de laagste prijsgarantie altijd de goedkoopste, discreet geleverd en snel verzonden. Heb je toch nog een vraag die hierboven niet is beantwoord, neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.