seksspeeltje tester

Seks wordt steeds meer als een ‘workout’ gezien. Lees ook… Holy Fuck. Het heeft dan ook vele gezondheidsvoordelen. Hoewel geen enkele hoeveelheid seks de reguliere fysieke activiteit kan vervangen, zijn er zeker enkele atletische seksposities die je spieren en cardiovasculaire systeem intensiever werken dan andere. Dus … try it out…

DWEILEN

Deze staande positie is ideaal voor diepe penetratie. De ontvanger plaatst zijn handen op de grond en tilt zijn heupen op zodat hun lichamen in een stand staan. De gever staat achter en houdt de heupen van de ontvanger vast voor stabiliteit. 

Dit is eigenlijk een yoga-positie, downward dog.

Zege

Of je nu in een deuropening of onder een douche staat, deze pose stimuleert om super dichtbij je partner te zijn. Om dit te doen, begin je met het leunen van jouw bovenlichaam tegen een muur of deur. Vervolgens zwaait de ontvanger zijn been over de schouder van de gever. Met je lichaam rustend op een stabiel oppervlak, kun je allebei zo krachtig stuwen als je maar wilt. 

Sta met de gezichten naar elkaar toe, zodat je opgetild kan worden. Dit is in feite de Bachelor-run-and-jump-knuffelmanoeuvre… In deze lift-positie kunnen beide partijen hun heupen bewegen. en malen. 

de kruiwagen

Wie kent de kruiwagen niet…. Ziet er misschien beetje onhandig uit, maar het is echt de moeite can het proberen waard.

Omdat de ontvanger zijn lichaam omhoog houdt met behulp van de handen, kan de gever ook nog sexy toys gebruiken.

Indranika 

Deze positie komt van de Kama Sutra, de duizend jaar oude Indiase tekst met filosofische mijmeringen over relaties en seks. Om dit te doen, legt de ontvanger zich op de rug en de gever wikkelt de dijen om haar heen. Vanuit deze positie kan de gever zijn handen gebruiken. 

vrij vertaald naar: Refinery9