BDSM

Kijk eens bij deze erotische verhalen…Nu met de avondklok moeten we onszelf toch op een andere manier vermaken. Hoe beter dan spannende verhaaltjes te lezen? Dat kan op deze site… boordevol erotische verhalen, vol met BDSM en ander lekkers.

RedRopes

RedRopes erotische verhalen is een platform waar mijn liefde voor schrijven en mijn passie voor (BDSM) erotiek samenkomen. Ik schrijf al jaren korte teksten en columns die ik via social media publiceer, maar met het ontdekken van mijn passie voor BDSM, een aantal jaar geleden, ontdekte ik ook het talent voor het schrijven van zinderende erotische verhalen, met uiteraard een hoofdrol voor BDSM.

In 2018 ben ik RedRopes Erotische verhalen begonnen. Sindsdien is de verzameling verhalen op mijn site behoorlijk gegroeid, en groeit nog steeds. Van bloemrijk geschetste BDSM fantasieverhalen tot zinnenprikkelende persoonlijke verslagen: op RedRopes Erotische verhalen vind je het allebei. Soft of iets harder, maar altijd stijlvol. Mijn verhalen zijn daarnaast omlijst met mooie en tot de verbeelding sprekende (privé) foto’s, waardoor de verhalen een extra dimensie krijgen. Ik nodig je van harte uit om een kijkje te komen nemen! Laat je ook inspireren door de fascinerende, intense en zinderende erotiek van BDSM!

https://www.redropeserotischeverhalen.nl

Erotisch verhaal: Agent-provocateur

Langzaam gleden zijn handen onder haar strakke rode jurkje. De weg naar haar zachte, ronde venusheuvel was vrij, omdat ze geen slipje onder haar jurk droeg. Zijn vingers vervolgden de intieme speurtocht eindigend tussen haar natte en gezwollen schaamlippen. Juliette kreunde hartstochtelijk. Ze stonden nog steeds op de gang, voor zijn hotelkamer. Dat dit gebeurde vrijwel gelijk nadat ze elkaar hadden begroet verbaasde hen eigenlijk geen van beiden. Hun aantrekkingskracht was altijd explosief geweest, dat ze elkaar al zo lang niet hadden gezien had daar niets aan veranderd. Het was alsof het gisteren was…


“Misschien moet je maar even binnenkomen,” lachte Jean-Yves geamuseerd. Hun intieme omhelzing zou voor de overige hotelgasten inderdaad een fraai schouwspel hebben opgeleverd. Juliette lachte eveneens. Eenmaal binnen liet hij zijn ogen opnieuw over haar lichaam glijden. Haar volle vormen kwamen prachtig uit in het vlammend rode korte strakke jurkje. Dat ze er geen ondergoed onder droeg maakte haar extra onweerstaanbaar…
“Mijn God Juliette, waar heb ik dit bezoek aan te danken? Ik kon mijn oren bijna niet geloven toen de receptioniste belde om te zeggen wie er was…”
Ze schraapte haar keel. Zou ze hem durven vertellen dat hij nooit uit haar gedachten was geweest, dat ze hem nooit heeft kunnen vergeten, dat toen ze hoorde dat hij in dit hotel verbleef ze haar kans schoon zag voor een reünie, een reünie die er anders misschien nooit was geweest?

Verder lezen? Klik hier Agent-provocateur

Veel leesplezier!