Sekstips ijsspelen:

1. Zet je glijmiddel in de koelkast.

Sommige glijmiddelen kunnen in de koelkast worden afgekoeld, met name bepaalde gearomatiseerde glijmiddelen of massageglijmiddelen zijn ideaal om een ​​paar uur voor het seksuele spel in de koelkast te zetten. Wanneer je het glijmiddel op je lichaam van een minnaar aanbrengt, begin dan langzaam, want te veel tegelijk kan een beetje te chill zijn. En je wilt kippenvel van genot niet van koude rillingen.

2. Koel je seksspeeltjes af.

Sommige seksspeeltjes kunnen in de koelkast worden gezet om af te koelen of kan je onder de koude kraan houden.  Als je seksspeeltjes invriest, moet je ervoor zorgen dat je ze een beetje laat opwarmen voordat je ze inbrengt anders kunnen ze blijven plakken en dat levert een hoop gegil op maar niet van genot. Siliconen kunnen zich goed aanpassen aan verschillende temperaturen, evenals glazen dildo’s. Metaal is ook een geweldig materiaal om mee te experimenteren en koelt snel af. Leg geen vibrators in het vriesvak, daar kunnen de motortjes niet tegen.

3. Leg handdoeken in de koelkast.

Handdoeken of dekens in de koelkast afkoelen is een goede manier om koel te blijven. Vouw ze gewoon op en leg ze een paar uur in de koelkast voor de seks. Eenmaal uitgespreid op bed of op de vloer, kan je de temperatuur toch laag te houden ondanks de sekshitte.

4. Pas op voor de achterdeur

Wees voorzichtig met het anaal inbrengen van koude seksspeeltjes. De achterkant heeft verbinding met het zenuwstelsel en het inbrengen van iets dat te koud is, kan je lichaam misschien niet aan en kan in extreme gevallen zelfs tot een shock leiden.

5. Verpletterd ijs.

IJs is lekker maar houd er rekening mee dat een te koude omgeving de penis slap kan maken.

6. Kies je lingerie verstandig.

Bij warm weer zullen latex en wetlook kleding je snel oververhitten, dus het dragen van ondergoed van ander materiaal kan helpen voorkomen dat je oververhit raakt. Vergeet niet om ook lossere kledingstukken te dragen en voor sommige modellen een maat groter te nemen voor meer comfort.

7. Blijf gehydrateerd.

Voel je je nog steeds te warm, dan is gehydrateerd blijven essentieel. Seks en masturbatie zijn fysieke activiteiten en zullen je zelfs nog meer uitdrogen. Een drankje binnen handbereik hebben tijdens seksueel spel kan een goed idee zijn om je vocht op peil te houden en je koel te houden.

Lees ook: BUITENSEKS & 7 ZINDERENDE ZOMERSTANDJES & SUMMER21