Leuk dat je er weer bent en welkom terug bij de blog van toys4ladies.comWe lezen nu hoe het verder afloopt met Lisa

In de kast vond ik een leuk assortiment aan BDSM-speeltjes. Ik pakte een mini zweepje en tepelklemmen liep weer terug naar Lisa. Zachtjes begon ik met het zweepje opwindend te teasen. Toen Lisa goed nat was haalde ik de wasknijpers van haar tepels en verving deze door de tepelklemmetjes. Lisa had ondertussen nog haar blinddoek voor en kon nog steeds niet zien wat er gebeurde. Ik pakte de lekkerste vibrator  erbij een magic wand. Met een bondagetouw bond ik de magic wand vast aan Lisa. 

Terwijl Lisa heftig lag klaar te komen in haar stoel, bereidde ik haar bed voor. Aan de spijlen van het bed bevestigde ik nog meer touw. Voor Lisa had ik een bondageharnas gepakt. Ik liep terug naar Lisa en maakte haar los uit haar stoel. De blinddoek bleef om en ik begeleide haar naar haar bed. Ik deed haar het bondageharnas om en bond haar goed vast op haar buik op het bed. Met het zweepje begon ik nu hard op haar billen te slaan.

Om te voorkomen dat de buren op de stoep zouden staan deed ik haar snel een ballgag in zodat ze wat minder geluid kon maken. Lisa haar billen werden al mooi rood en ik pakte de magic wand en zette deze op haar clitje. Ondertussen deed ik bij Lisa een buttplug in. Lisa begon nu heftig klaar komen.

Ik deed haar ballgag af en stopte mijn harde lul in haar mond. Lisa begon hard te zuigen terwijl ik weer met het zweepje op haar billen sloeg. Toen ik voelde dat ik ging komen haalde ik mijn kloppende paal uit haar mond en spoot mijn hete zaad over Lisa haar rode billen.

Ik maakte de touwen los en bevrijdde Lisa uit haar bondageharnas. Ik kuste haar en samen gingen we naar de woonkamer om nog bij te komen en nog wat te drinken samen. Ik masseerde haar nog even met speciale verwarmende massageolie zodat ze lekker kon ontspannen. Ruige seks kan natuurlijk heerlijk zijn, alleen de nazorg is wel belangrijker dan met gewone seks. 

Wil je ook graag eens experimenteren met bdsm? Alle schuingedrukte items zijn te vinden op www.toys4ladies.com. Vergeet niet om ook aan de aftercare te denken met bijvoorbeeld een lekkere massageolie.

Toys4ladies.com

Lees ook: BDSM & BDSM woordenboek & BDSM ook voor jou