seksspeeltje

Palma the ring van Unbound babes

Unbound babes hebben een absolutely stunning vibrator ring ontworpen die je kan winnen bij LieveLieseLotte.nl, check the vibrerende winacties hier.

Van idee tot ring

Voordat het de chique kleine vibratorring werd, was het een idee waar we al jaren achteraan zaten. Bij Unbound wordt veel nagedacht over hoe ze seksueel plezier meer zichtbaar kunnen maken, of het nu gaat om gesprekken over wat goed voelt en waarom, of gewoon het maken van toys en accessoires die niet exclusief naar de slaapkamer verwijzen. De vibratorring moest de talk of the town worden, een symbool van unapologetic trots in seksplezier. Toen ze erachter kwamen dat Unbound was geaccepteerd in een van de meest gewaardeerde techcompetities, was het de kans om “The Ring” te gaan maken. Het enige dat ze nog moesten doen, was het bouwen … in 2 maanden tijd.

Klein team maakt grootse dingen

Ze begonnen uit te zoeken wat deze ring speciaal zou maken. Het werden lange dagen, waar ze smachtend hun Instagram-feeds doorgescrollde terwijl hun vrienden brunchden en hun vakantie vierden. Toen het idee meer vorm kreeg, was het tijd voor de een ander soort actie. Namelijk het maken. Om een ​​werkend prototype klaar te hebben tegen de tijd van de concurrentie, wisten ze dat we zouden moeten gaan slijpen. “We hebben Palma ontworpen als een ring die mensen daadwerkelijk dragen en een vibrator die echt goed is. Natuurlijk, is er dan nog de techniek. De Palma verhoogt de vibratie op basis van de beweging van je hand en met de Tap-modus kun je patronen creëren en ze afspelen, maar het is ook gewoon een chique vibe-ring die plezier weer in onze handen brengt. Uiteindelijk hebben we de tweede plaats behaald in de competitie, iets waar we heel trots op waren. Toen we terug waren in New York, gingen we weer aan het werk. Toen werd het tijd om Palma aan de vrouw te brengen.”

“One Ring to rule them all”

“In een tijd waarin eindeloze wetgeving en meedogenloze maatschappelijke ons ​​druk vertelt hoe we van onze lichamen kunnen genieten, voelt het goed om iets te maken dat daar weer op vooruit gaat. We genezen kanker niet en Palma zal je niet alles geven wat je zeker hebt verdiend, maar de hoop is dat Palma mensen helpt meer van hun lichaam te genieten en meer gesprekken over plezier aanmoedigt.

Vrij vertaald naar: unboundbabes.com- how-to-make-a-vibrator

Lees ook: The Unbound babes