overgang
  1. Stop met denken dat het allemaal om jou gaat. Zijn wereld is groter dan jou alleen. Hij houdt van je en niet al jouw handelingen worden uitvergroot. Zowel, dan moet je er eens over nadenken of je niet Mr. Wrong aan de haak hebt geslagen.
  2. Stop met jezelf te kleineren. Vrouwen hebben de neiging om zichzelf kleiner te maken. Probeer erachter te komen wanneer jij jezelf naar beneden haalt. Want als je bewust bent van wanneer je het doet, kan je het ook tegengaan. Het helpt ook om jezelf complimentjes te geven of regelmatig in de spiegel tegen jezelf te zeggen hoe geweldig je bent.
  3. Stop met sjouwen in al die bagage. Leef lichter. Neem niet alles op je schouders. Het komt allemaal wel goed.
  4. Stop met het zien van dingen in zwart en wit. En lees 50 tinten grijs.
  5. Stop met het uitstellen van ongemakkelijke gesprekken. Wees niet bang, go for it. Wat is het ergste dat er kan gebeuren?
  6. Stop met afhankelijk te zijn van iemand anders dan jezelf. Doe wat in jouw bereik ligt om iets voor jezelf te doen, iets wat jou jou maakt. Iets wat jou laat stralen. Als jij in je flow zit ben je onaantastbaar en dat is onweerstaanbaar.
  7. Stop met jezelf te vergelijken met andere stellen. Ieder mens is anders en ook al lijkt het gras aan de overkant groener, dat hoeft echt niet zo te zijn. Mensen laten vaak niet het achterste van hun tong zien, zeggen dat het goed gaat terwijl ze zich in slaap huilen. Laat je niet verleiden door te vergelijken. Niets is wat het lijkt.
  8. Stop met jezelf te vergelijken met sociale media. Niets is wat het lijkt, dat geldt zeker voor social media, dat weet je toch?
  9. Focus op het positieve. Vergroot alles wat mooi en lief is. En verklein alles wat dat niet is.

& leer van elkaar

Onderschat de kracht van fysieke aanraking niet. Aanraken is extreem belangrijk was bij het opbouwen van intimiteit. Het heeft tal van gezondheidsvoordelen en het werkt helend op je relatie. Soms heb je een fysieke connectie nodig om de emotionele verbinding te verstevigen.

Lees ook: Onzeker in bed tips & Claim je plek