Oh My Goop

Ik heb grote bewondering voor Gwyneth Paltrow. Ze is als een voorbeeld voor mij. Niet zozeer haar uiterlijk, ook als zou ik het niet erg vinden om iets meer op haar te lijken. Ook niet haar acteertalenten, want ondanks haar enorme filmography, kan ik me geen rol van haar voor de geest halen. En persoonlijk ken ik haar niet, dus ook in die zin, kijk ik niet tegen haar op. Maar wel tegen Goop! Wat geweldig online magazine is dat.

 Oh My LieveLieseLotte!

Ik zou zo graag willen dat LieveLieseLotte.nl een Nederlandse variant van Goop zou worden. Of misschien wel de Europese. Zeker nu dat ze ook begint met de verkoop van plezierproducten. Kijk maar eens naar zachblauwe The Frenchman. Hoe geweldig is die? Een van de vier hartverwarmende vibrators van de firma Smile Makers, die hun naam uitzonderlijk goed gekozen hebben. In dezelfde categorie is er ook The Fireman, in een rode kleur natuurlijk, The Tennis coach, vanzelfsprekend in het geel en The Millionaire. Voor 55 euro haal je een van deze lekkere en vooral ook vrolijk aansprekende speeltjes naar jouw slaapkamer, dan kan ook via StoriesWithNoName.

Between the sheets

Ondanks dat Gwyneth ze niet zelf heeft ontworpen, begeeft Goop zich met de categorie between the sheets steeds meer op het pad van seksueel vrouwenempowerment. Zo heeft ze voor wat opschudding gezorgd door een 15.0000 dollar 24 karaats dildo in te promoten en nu met de lancering van haar boek The sex issue, lijkt ze een nieuwe weg te zijn ingeslagen. Ik hoop dat Gwyneth op dat LieveLieseLotte nog een keer mag tegenkomen.

Meer LieveLieseLotte? De 10 leugens die we zo graag geloven & De leukste sextoys die je kan geven aan je bff.