woman

Steek je hand op als je meer orgasmes wilt. Het bereiken van dat laatste moment van extase kan ongrijpbaar zijn. En wie kan er beter tips geven om die grote O te bereiken dan de dames die letterlijk het speelgoed ontwerpen dat bedoeld is om juist dat uit je te krijgen?

Deze vier stoute vrouwelijke oprichters en CEO’s van seksspeeltjesbedrijven hebben talloze proeven en fouten doorstaan ​​en van duizenden vrouwen feedback gehoord, allemaal om ervoor te zorgen dat het orgasme dichterbij komt.

1. JE BENT UNIEK

Allereerst is het cruciaal om te onthouden dat er geen one-size-fits-all-formule is voor dat adembenemend orgasme. “Er zijn natuurlijk trends, maar de grootste trend is dat er geen normaal is en dat elk menselijk verhaal uniek is”, zeggen Alexandra Fine en Janet Leiberman, de CEO en CTO van Dame Products. “Het zou ons verbazen als u meer dan de helft van de tijd met ‘de meeste mensen’ overeenkomt. Dus speel, experimenteer, luister naar je lichaam.”

2. EXPERIMENT ALS EEN GEK

Als elke vrouw anders is, betekent dat om je gelukzaligheid te vinden, heel wat onderzoek nodig is. Als het gaat om vibrators, bijvoorbeeld, “geven sommige vrouwen de voorkeur aan meer onstuimige, langzame vibrators, terwijl anderen de voorkeur geven aan een hogere frequentie vibraties.

De enige manier waarop je echt kunt bepalen wat je voorkeur heeft, is door het te proberen en te zien welke je het leukst en lekkerste vindt ‘, zegt Polly Rodriguez, de CEO van Unbound. (Ze beveelt ook Minna Limon aan voor een langzamere sfeer en Crave Vesper voor een optie met een hogere frequentie.)

3. BEHANDEL JE CLITORIS ALS EEN KONINGIN

“De meeste vrouwen zijn zich ervan bewust dat de clitoris het epicentrum voor plezier is”, zegt Sinclair. En er zijn heel veel manieren om dit deel van je anatomie te stimuleren.

Sommigen houden van een mix van druk en trillingen, sommige mensen houden van gelaagdheid (niet direct de clitoris aanraken), anderen houden van een draaiende beweging en weer anderen houden van directe vibratie, en de lijst gaat maar door en door… Er zijn veel verschillende variaties van aanraken die het waard zijn om mee te spelen, en het is de moeite waard om ze zowel solo als met partners uit te proberen, zodat je een idee kunt krijgen van wat je lekker vindt.”

Lees ook: Mastrubatietips en mastrubatiegids

4. GO SLOW

Meer kracht is niet altijd beter. Tijdens het ontwikkelen van haar vibrators ontdekte Sinclair dat klanten tot haar verrassing meer aangetrokken werden door trillingen met een lagere intensiteit. “Tijdens het testproces van de Le Wand Vibrating Massager was de overweldigende feedback om lagere instellingen toe te voegen,” zegt Sinclair. “Dit bevorderde ons om 10 snelheden op te nemen die variëren van zachte, lage trillingen die oplopen tot snelheidsduivel krachtig.”

5. VERKEN

Je clitoris is de sleutel, maar het is niet het enige dat daar gebeurt. Als je de kunst van het stimuleren van je clit beheerst, probeer dan voor plezier de vagina in. “De eerste twee of drie centimeter van de bovenste vaginale wand reageren sneller op druk en beweging dan op trillingen (denk aan tikkende bewegingen).” Zegt Sinclair. Daarom heeft ze bijlagen voor Le Wand gemaakt, inclusief “Curve” voor G-Spot-spel .

6. NIET BANG ZIJN VOOR DE ANUS

Als je je anus al lang als eenrichtingsstraat hebt beschouwd, overweeg dan een gokje te wagen en een beetje te experimenteren met je achterdeur. “De anale sluitspier [de dubbel-ringige spier bij de ingang van de zwerver] is zeer gevoelig en zit vol met zenuwuiteinden”, zegt Sinclair van de B-Vibe Novice Plug.

Ze beveelt aan dit gebied te stimuleren tijdens masturbatie of partnerspel, omdat het een geweldige bron van extra plezier kan zijn. “Begin met het toevoegen van iets petits zoals de Novice Plug, die extra plezierige sensaties en druk zal toevoegen,” adviseert ze.

Lees ook: Go Anal

7. PENISVORMIG IS NIET DE ENIGE OPTIE

Tijden zijn veranderd, evenals de grootte en vorm van vibrators. Dus als je in het verleden hebt geëxperimenteerd met penisvormige vibes, zonder succes, realiseer je dan dat er een hele wereld aan speelgoed is die perfect geschikt is voor jouw behoeften en seksuele identiteit.

“De fallische vibrator is zo verouderd en we beginnen te zien dat er nu meer vrouwen deze producten ontwerpen, wat fantastisch is”, zegt Rodriquez. “Als ik een nieuw speeltje maak, denk ik eerst:” Als ik dit op mijn nachtkastje had en iemand de kamer binnenkwam en het zag, hoe zou ik me dan voelen? “

Sinclair is het ermee eens dat ze positieve feedback heeft gezien voor haar niet-genderspecifieke, inclusief speelgoed en verpakkingen. “We ontvangen regelmatig complimenten over hoe geïnspireerde mensen worden door de look en feel van onze producten. Verpakking en branding zijn van belang, vooral in het seksspeeltjespel. ”Dus wees niet bang, er zijn genoeg aanspreekbaar, niet-fallisch speelgoed om je op weg te helpen.

Lees ook: Vibrators die niet op vibrators lijken, The Palma ring en 7 secret vibrators

8. FOCUS DE AANDACHT NAAR BINNEN

“Een van de grootste trends die we hebben gezien, is de wens om contact te maken met jezelf”, zeggen Fine en Leiberman. “Bovendien suggereert ons onderzoek dat vulva-eigenaren geïnteresseerd zijn om dit te doen (contact maken met zichzelf) op een low-tech manier, zonder overtollige functies zoals apps en sensoren.”

Met andere woorden, je hebt geen miljoen gadgets en gadgets nodig om je naar de plezierstad te brengen. Probeer je liever op jezelf te richten en op wat goed voelt voor je lichaam – een rustige sfeer (zoals Eva van Dame Products) aan de mix toevoegen is ijsvorming.

En als het gaat om genieten met een partner, voegt Fine eraan toe: “Het is absoluut geweldig om ervoor te zorgen dat je – zelfs voordat je met een partner experimenteert – wat tijd doorbrengt om te begrijpen waar je in geïnteresseerd bent. Dit zal de communicatie met je partner veel verbeteren gemakkelijker en helpen leiden tot meer geweldig plezier voor jullie beiden. “

9. Geniet

Orgasmes zijn fijn maar laat je niet de druk opleggen dat je koste wat het kost moet klaarkomen. Niet the big-O bereiken is helemaal niet erg. Het belangrijkste is dat je geniet, van iedere aanraking met of zonder speeltje.

Lees ook: orgasmekloof