,

Lockdown-seks

Beste lezer,

Allereerst wil ik je welkom heten bij de eerste blog van Toys4Ladies. We zitten nu al een tijdje in het nieuwe normaal en proberen ons allemaal zo goed mogelijk aan te passen. Maar hoe werkt dit nu voor seks?

Ongetwijfeld dat nu de kroegen en nachtclubs gesloten zijn apps als Tinder overuren maken, maar wat moet je nu doen op als je behoefte hebt aan meer die avond? Gelukkig kwam de overheid met de volgende suggesties: Wil je toch liever afstand houden tijdens seks? Dan kun je dit doen:

• Masturberen: seks met jezelf

• Masturberen met een ander. Hou minstens 1,5 meter afstand.

Porno kijken

Erotische boeken of magazines lezen

Erotische podcasts maken of luisteren

• Webcamseks

• 1 op 1 masturbatieshow

• Striptease

• Seks met een vibrator die je op afstand bedient

• Sexting of telefoonseks via bijvoorbeeld appjes, filmpjes of audio Sexting kan een hele leuke manier van contact zijn.

Maar er zitten wel wat risico’s aan. Iemand kan jouw foto of filmpje per ongeluk doorsturen naar anderen. Of expres, bijvoorbeeld om te pesten. En iets wat eenmaal op internet staat, kun je heel moeilijk verwijderen. Elkaar vertrouwen en goed weten wat je deelt is dus erg belangrijk.

Stuur zelf geen naaktfoto’s of video’s van een ander door zonder toestemming. Dit mag niet en is strafbaar. “Wat vindt jij hiervan? Kan je hier iets mee?

Zet dit je nu aan tot een spannende avond met je nieuwste match?

Als je het mij vraagt, hadden ze beter Goedele Liekens dan Jaap van Dissel hier om advies kunnen vragen want erg sexy klinkt dit niet. Zijn we nu gedoemd om alleen nog maar te masturberen of seks via een schermpje te hebben? Als je het mij vraagt is dit de tijd om nieuwe dingen te gaan ontdekken, uit je comfort zone te stappen en creatief te zijn.


In het begin van de lockdown

had ik een date met een blonde verpleegster Lisa. Vanwege haar werk moest ze wat voorzichtig zijn alleen we wilden allebei meer dan alleen thee drinken. Lisa vertelde mij dat ze wel eens gefantaseerd had over bdsm en dat leek ons de ideale manier om een stapje verder te gaan.
Ik had Lisa de opdracht gegeven om de thee dit keer over te slaan en naakt de deur open te doen voor me. Ik liep de trap van de galerij op en drukte de bel in. De deur ging open en daar stond ze, een prachtige blonde verpleegster maar dit keer zonder uniform. Mijn blik gleed van haar borsten naar haar benen en weer terug. Ik begroette haar met een zoen terwijl ik met mijn handen haar lichaam streelde. Toen haar lippen van de mijne bevrijd waren draaide ik haar om en begeleide ik Lisa naar binnen met een ferme tik op haar billen voor de buren ons zouden zien staan.


Terwijl Lisa wat te drinken inschonk zette ik de stoel klaar. Zo’n ronde rieten stoel waar je lekker in kan liggen, maar nog beter iemand in vast kan binden. Lisa ging in de stoel zitten en ik deed haar een blinddoek om. Ik pakte haar handen en boeide ze aan de stoel. Even schrok ze van het koude staal om haar polsen. Ik spreidde haar benen en maakte ze vast met touw zodat ze zich niet meer kon bewegen.
Ik opende de balkondeuren en stak een sigaret op. Lisa had wat afgesproken speelgoed klaar gezet op de salontafel. Terwijl ik mijn sigaret rookte bedacht ik welke ik als eerst zou uit proberen. Lisa lag ondertussen steeds zenuwachtiger te worden omdat ze niet kon zien wat ik deed. Wat voor mij enkele minuten duurde leken voor haar uren van spanning te zijn. Ik pakte een vibrator en ging voor haar staan. Zachtjes streelde ik haar borsten, zodra ik zag dat Lisa ontspande kneep ik hard in haar tepels. Ik wist dat haar tepels gevoelig waren en haar aan gekreun kon ik horen hoe ze hier van genoot.

Ik pakte twee wasknijpers en zette deze op haar stijve tepels. De vibrator gleed ik langzaam bij Lisa naar binnen. Ik deed een stapje achteruit en aanschouwde de blonde verpleegster die nu met haar heerlijke naakte lichaam kwetsbaar in haar lievelings stoel lag vastgebonden. Ik genoot van het zien hoe Lisa bewoog op het ritme van de vibrator. Terwijl Lisa nu steeds harder begon te kreunen schonk ik mezelf nog een glas whisky in en liep naar de slaapkamer om het volgende speeltje erbij te halen. Wat dat zal zijn, lees je in het volgende hoofdstuk.

Om je alvast een kleine hint te geven in de volgende blog gaan we een beetje meer kennismaken met bdsm.
Toys4Ladies