Happy New Year! Maak je klaar voor een jaar vol liefde!

Het nieuwe jaar zal overlopen van romantische energie. Of je nu single bent of in een relatie zit. Venus – de planeet van liefde en plezier – is het hele jaar aanwezig. Jupiter crasht nog even met Neptusus, wat onrealistisch liefdesverwachtingen kan oproepen. Maar als je dat overleeft, is het a lovely year.

Ram

Jouw romantische leven is een wervelwind. Vrijgezellen rammen hebben een geweldig jaar om opties te verkennen. Rammen met een partner hebben het iets lastiger om de focus te behouden. Vanaf 7 maart zal je door Uranus sterker in je schoenen staan. Je weet wie je bent en bijna niets is aantrekkelijker dan dat! In januari krijgen alleenstaanden de mogelijkheid om contact te maken met een speciaal iemand. Als je een relatie hebt, is het mogelijk dat je een nieuw lid in je familie gaat verwelkomen.

Stier

Als je single bent, zal je alle verschillende kanten van jezelf ontdekken en comfortabeler in je vel zitten dan ooit tevoren. Als je in een relatie zit, geef dan net zoveel om hem of haar als om jezelf.Pas op voor sleur en zoek nieuwe manieren om je partner te verblijden. De eerste datum om te onthouden voor een dromerige nacht is 22 januari wanneer de planeten zich in de avontuurlijke Boogschutter bevinden. Markeer 24 november ook in je agenda wanneer Venus en Jupiter weer magie maken.

Tweelingen

Ben je klaar voor de liefde, Tweeling? Jupiter besteedt elf maanden van het jaar aan je zevende huis van relaties. Hij brengt geluk waar hij ook gaat. Als je een relatie hebt, zou je dit jaar de volgende grote stap kunnen zetten! Venus, de planeet van schoonheid en charme, leent ook een kosmische hand om je te helpen, vooral van 8 juni tot 3 juli. Op 31 maart tot 15 mei komt Mars je energie en vertrouwen verhogen. Op 28 september opent een nieuwe maan in Weegschaal, je vijfde huis. Het vijfde huis regeert over creativiteit, kinderen en ware liefde. Mars komt weer terug op 3 oktober wanneer hij je vijfde huis binnengaat, dat plezier en creativiteit regelt.

Kreeft

Saturnus is jouw planetaire heerser van alle dingen die romantisch zijn. Hij blijft tot 21 december in je zevende liefdeshuis en creëert grenzen voor jou. Single-kreeften kunnen te veel muren ophangen voordat ze iemand binnenlaten. De verduisteringen van 20 januari in Leo en op 16 juli in Steenbok zullen degenen van jullie beïnvloeden met partners. Elke dag helpt je om aspecten van je relaties die je niet dienen te elimineren. Als je het moeilijk hebt om je kant van het verhaal te vertellen, zullen Mercurius en Mars je te helpen van 14 tot 19 juni. Op 7 maart komt Uranus je elfde huis van vriendschap binnen, en dit is geweldig nieuws voor alleenstaande kreeften. Terwijl je sociale kring opent, openen de opties ook. De komende zeven jaar krijg je de kans om mensen te ontmoeten die je uitdagen en complimenteren.

Leeuw

Gedurende de komende zeven jaar zullen veranderingen op het werk van het grootste belang zijn. Als roem wordt gebracht, kan de Leeuw niet anders dan naar de schijnwerpers kijken. Het zou tegen hun aard ingaan om het te weigeren! Geniet van de rit, want Jupiter bewoont je vijfde huis van plezier tot begin december. Terwijl je bezig bent met je plannen om de wereld over te nemen, vergeet dan niet om naar buiten te gaan en liefde na te streven!

Maagd

Een zonsverduistering in Steenbok op 5 of 6 januari (afhankelijk van waar je woont) kan je helpen om een ​​paar duidelijke realisaties te maken over je liefdesleven, Maagd. Neptunus, je persoonlijke planeet van liefde, leeft op in je zevende huis van relaties. Wanneer je op zoek bent naar een verbinding, moet je afstemmen op de dromerige kwaliteiten van Neptunus. Zoek mensen die levenslustig zijn en zoek naar een diepere betekenis. De aard van Neptunus is er een van intuïtie – als je alleenstaand bent en iemand zoekt om je te vervolmaken, mogen ze niet worden opgesplitst in een lijst met voor- en nadelen. Als je een relatie hebt, zal Lucky Jupiter je helpen een sterke basis thuis te bouwen terwijl hij door je eerste huis reist.

Weegschaal

Jupiter helpt je om je intenties duidelijk te maken aan potentiële partners, terwijl hij tot begin december je derde huis van communicatie doorloopt. Zowel single als niet-singles zullen merken dat hun partners verblind zullen zijn door humor en gesprekken. Op 7 maart zou je een meer seksueel avontuurlijke kant kunnen ontdekken als Uranus je achtste huis van wedergeboorte en seks binnengaat. Experimenteren is hoe we ontdekken wat we leuk vinden! Probeer een beetje van alles met je partners.

Schorpioen

Venus, je liefdesplaneet beweegt het hele jaar door, en ze beweegt snel. Single schorpionen vinden misschien dat ze hun romantische focus voortdurend veranderd. Niet singles zullen hetzelfde voelen, maar het zal het liefdesleven spannend houden! Op 7 maart gaat Uranus, de planeet van transformatie, van je zesde huis van gezondheid naar je zevende huis van relaties. Als je merkt dat je welzijn verbetert gedurende het jaar, komen er uitdagingen en veranderingen in je relaties. Het is niets dat je niet aankan!

Boogschutter

Je hebt dit jaar geluk aan je zijde, Boogschutter! Jupiter, jouw heersende planeet, zal zijn prachtige energie aan alle gebieden van je leven lenen terwijl hij door zijn teken en je eerste huis rijdt. Hij zal daar tot begin december blijven. Als je een relatie hebt, wil je het plezier van reizen delen met je partner. Zorg ervoor dat je vooruit plant en neem je partner overal mee naartoe, zodat je met genegenheid op uw gedeelde ervaringen kunt terugkijken. Dankzij de positieve vibes van Jupiter, kunnen singles iemand ontmoeten terwijl ze in het buitenland waren!

Steenbok

Je relaties worden dit jaar beïnvloed door meer dan een paar bewegingen, Steenbok. 2019 gaat meer over persoonlijke verandering met betrekking tot liefde. Je planetaire heerser van liefde zal drie zons- en twee maansverduisteringen ondergaan. Als je een relatie hebt, praat dan met je partner over hun financiën zodat er geen verrassingen aankomen. Uranus, de planeet van innovatie zal op 7 maart je vijfde huis van creativiteit, ware liefde en kinderen betreden. De komende zeven jaar zullen voor u een aantal verrassingen in petto houden met betrekking tot de uitbreiding van uw familie- en liefdesbelangen! Alleenstaanden, wees op je hoede, want je weet nooit wie een ​​partner voor het leven kan zijn.

Waterman

We hebben vijf verduisteringen die aankomen in 2019, Waterman. Je persoonlijke planeet van liefde is de zon, en wanneer zijn licht is verduisterd, zal je beslissingen moeten nemen over hoe je je liefdesleven vooruit wilt helpen. Op 5 januari zal de zonsverduistering in Steenbok plaatsvinden in je twaalfde huis van spiritualiteit en onbewust. Als je single bent, heb je misschien een aantal diepgaande realisaties rond deze datum die je niet langer kunt negeren. Geef prioriteit aan uw overtuigingen en ga verder om diepere zelfgenoegzaamheid te vinden. Uranus arriveert begin maart in je 4e ​​huis van huis en gezin. Hij schudt je levensomstandigheden en naaste relaties de komende zeven jaar op. Deze veranderingen kunnen van invloed zijn op hoe open je bent om liefde te geven en te ontvangen.

Vis

2019 zal weinig drama’s voor je houden, omdat je zevende huis van liefde alleen wordt bezet door Mercurius, je persoonlijke planeet van liefde. De snelst bewegende planeet zal dit jaar drie keer retrograde gaan en je zult merken dat het een beetje moeilijker is om plannen te maken. Maak je geen zorgen! Kwik verbindt met je planetaire heerser Neptunus van 24 tot 31 maart. Dit zal singles helpen om meer potentiële partners te ontmoeten die met hun gevoelige zielen juwen. Uranus, de planeet van transformatieve verandering, gaat op 7 maart je derde huis van communicatie binnen en introduceert nieuwe manieren om contact te maken met anderen.liefdesiefdes

Bron: refinery29

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *