Seks in het water is een grote logistieke uitdagingen die niet helemaal zonder risico’s is.

Bij seks in het water hebben we allemaal wel een opwindend beeld. Misschien heb je ooit een van deze iconische filmscènes gezien waarbij het moeilijk is om het droog te houden. Maar ja, waterseks is een van die dingen die er beter uitzien dan dat het in echt is.

Hier zijn zes dingen die je moet weten voordat je seks in het water probeert, plus enkele zeer sexy alternatieven.

Wat je moet weten over seks in het water:

1. Het is niet zo schoon als je denkt

In watermassa’s kunnen behoorlijk grove bacteriën zoals E.coli en Salmonella zitten. Zwembaden en bubbelbaden met onjuiste pH-waarden, chemicaliën die worden gebruikt voor het reinigen, zoals chloor kunnen een irriterende werking op de vagina hebben. Ook

rivieren, meren, en zelfs oceanen bevatten bacteriën en andere ziektekiemen die via je urinebuis naar binnen kunnen dringen.

3. Het is droger dan je denkt

Je zou denken dat water een geweldig smeermiddel zou zijn. Hoe nat kan je het hebben, maar helaas is dat niet zo. Niet alleen is water geen goed glijmiddel, het kan ook nog jouw natuurlijke vocht wegspoelen en dat maakt je lichaam droog. Wat de seks er niet lekkerder op maakt.

4. Het is minder veilig dan je denkt

Condooms onder water zijn lastig en zorgen voor meer wrijving. En dat vergroot weer de kans op scheuren. En nee, chloor doodt soa’s niet! Veilig vrijen onder water is dus best een uitdaging.

5. Het is publieker dan je denkt

Behalve als je thuis een zwembad hebt, of een ligbad groot genoeg om met z’n tweeën een waterballet te starten, kan seks op openbare plaatsen leiden tot boetes, arrestaties en publiekelijke schaamte. Wacht dus tot het schemerig wordt en het gebied verlaten is. Anders kan je nog voor onplezierige verrassingen komen te staan. En die koude douche is juist niet de bedoeling.  5. Het is waarschijnlijk minder makkelijk dan je denktOf je nu onder de douche staat of in je bad ligt, het blijft behelpen. Pas op dat je niet uitglijdt want het zou toch jammer zijn als je gewond uit dit waterfeest zou komen. En als je denkt dat een zwembad de oplossing is, probeer dan maar eens orale seks dat vergt echt wel enig uithoudingsvermogen.

5 tips om het niet te doen, maar als je rekening houdt met de risico’s dan is het toch echt het proberen waard. Kan je dat in ieder geval van je sex-bucketlist afhalen… en zo kan het ook:

Sexy water alternatieven

1. Masturbeer samen.

Het water zal je beschermen om alles te kunnen zien, dus dit is een geweldige optie voor mensen die zich een beetje beschaamd voelen als ze worden gadegeslagen.

2. Maak de douche een romantische plek.

Normaal sta je in je eentje om het vuil van je lichaam te scrubben en te spoelen. Maar met kaarslicht en lekkere bodywash of spuit badschuim kom je al aardig in the mood.

3. Pak een waterdicht speeltje

of gebruik een de handdouche om jezelf te verwennen. Harde stralen op alle delen van je lichaam terwijl je partner toekijkt of de controle overneemt, als dat niet opwindend is?

Meer waterfun? Lees ook: Lets’s get wet!