“Die geen enkele tint grijs in de titel heeft staan… 8 Kinky romans, geen hoogwaardige literatuur maar trashy erotische boeken die je doen zinderen. Opeens ook zo’n zin om te lezen? Hier is mijn top 8.

1. De klassiekers

Anaïs Nin was een van de eerste vrouwen die erotica publiceerde. Taboes worden op een literaire manier beschreven, opwindend zonder in grofheden te vervallen. In Venus Delta staan erotische verhalen die zij begin jaren ’40 tegen betaling schreef voor rijke opdrachtgevers. Misschien je van haar gehoord door haar zinderende relatie met Henry Miller, die mooi verfilmd is in Henry & June.

Meer erotisch films… lees deze 18 hot filmtips.

2. Boem is ‘Ho’

Misschien is het niet jouw seksuele fetisjisme, maar het is zeker een opwindend verhaal. En om even in de verfilmingen te blijven… De roman crash van de Engelse schrijver J. G. Ballard uit 1973 is door David Cronenberg in 1996 verfilmd. Een bizar, heftig en erotisch verhaal.

3. Over de rand

Bad Behavior van Mary Gaitskill is een erotische boek uit 1988. Het is niet letterlijk verfilmd maar een van de verhalen heeft wel als voorbeeld gediend voor de film Secretary.

4. 50 x beter

ls je into de 50 tinten bent is The Crossfire series van Sylvia Day een betere deal. Beter geschreven en zeker niet minder opwindend.

5. Een geheime club waar je bij wilt horen

Wil jij ook jouw wildste fantasieën werkelijkheid laten worden? Begin dan aan de boekenserie S.E.C.R.E.T. van L.M. Adeline … ik beloof je een opwindende lees uurtjes.

6. Spannend in meerdere opzichten

The girl in 6E van Alessandra Torre is een sexy thriller die je niet snel weglegt.

7. Een deel van een triootje

Losing it van Cora Carmack is het eerste deel van de bestseller trilogie. Met een spannende verhaallijn en een goede dosis humor leest het lekker weg…

8. Sexy talk

Ouderwetse 06-nummers kon je bellen voor een dosis dirty talk. Tegenwoordig chatten wij en voor wie dat sexy doet, is Vox van Nicholson Baker herkenbaar en opwindend.

& Geen 50 tinten op dit lijstje! Waarom? 50 Shades of Grey is only romantic because the guy is a billionaire. If he was living in a trailer, it’d be an episode of CSI” Yikyakapp oftewel, het verhaal kan dan opwindend zijn maar het is zo slecht geschreven, terwijl er zulke mooie sexy boeken op de markt zijn.

Wat lees jij? Wat voor spannends ligt er op jouw nachtkastje?