seks

Heb je ook het goede voornemen om sportiever en fitter te worden? Dan kan yoga een sexy manier zijn hiervoor. Yoga zorgt ervoor dat je in het NU blijft, je lijf wordt er flexibel van, het is ontspannend en goed voor de bloeddoorstroming. Had je ook nog het voornemen om je seksleven een boost te geven?  Met  deze 9 yoga houdingen sla je twee vliegen in een klap.

1. Child’s Pose (Balasana)

De hele dag door worden we omringd door afleidingen. Er gebeurt altijd wel iets wat onze aandacht nodig heeft. De Child’s pose is een makkelijke houding die zorgt voor totale ontspanning en een betere focus. En die twee ingrediënten zijn onmisbaar bij seks.

2. Downward Dog (Adho Mukha Svanasana)

Iedereen die wel eens yoga heeft gedaan of ervan heft gehoord, zal bekend zijn met de ‘downward dog’. Het vergt wat oefening om het goed te doen, maar als je de juiste houding te pakken hebt dan wordt zowel je geest als je lichaam gestimuleerd. De spanning verdwijnt helemaal uit je lijf.  En wsit je dat deze yoga-pose ook de ultieme doggy style is.

3. Eagle Pose (Garudasana)

Kama Sutra heeft een aantal yoga poses die je seksleven een boost geven. Wie er eerder mee kwam, weet ik niet, maar het is zeker de moeite van het proberen waard. Sla jouw ene been als een touw om je andere been. Jouw bloedsomloop gaat dan precies de kant op die je nodig hebt voor een steamy night. De ideale warming up voor een nacht war weinig slaap aan te pas komt.

4. Wide-Legged Straddle Pose (Upavistha Konasana)

Wil je jouw libido een boost geven, probeer dan deze yoga houding. Met deze yogapose wordt de bloedtoevoer naar je bekken gestimuleerd. En dat verhoogt de seksuele energie.

5. Shoulder Stand (Salamba Sarvangasana)

Beetje te veel gegeten of te moe om je sexy te voelen? Doe dan deze yoga pose. Door op je schouders te rusten en je benen in de lucht te gooien, laat je het bloed naar de bovenste helft van je lichaam stromen.

6. Pigeon Pose (Eka Pada Rajakapotasana)

Met deze houding verminder je de spanningen in de heupen. Een gebied waar vrouwen veel stress vasthouden. Het is niet een makkelijke houding en vergt de nodige concentratie, maar dat zorgt voor ontspanning en focus. Probeer het maar, je zal zien wat het doet.

Meer sexy standjes? Lees dan deze artikelen: