kāma sūtra standje

KĀMA SŪTRA voor beginners

De opvatting bestaat dat je een echte yogi moet zijn om de Kama Sutra posities uit te proberen. Niets is minder waar. Natuurlijk zitten er moeilijkere standjes bij, maar ook voor beginners valt er genoeg uit te proberen. We beginnen makkelijk met deze 5:

1. Piditaka

Hierbij knielt de man en de vrouw ligt op haar rug met haar voeten op zijn borst. Doordat haar knieën tegen haar borst aandrukken, is een kussentje in de rug fijn. De man heeft zijn knieën aan beide zijden van haar heupen.

 2. Jrimbhitaka

Lekker makkelijk: de Jrimbhitaka  Jij ligt op jouw rug en spreidt je benen, lekker makkelijk toch? Je partner heeft zijn knieën aan beide kanten van jouw heupen. Om ervoor te zorgen dat hij niet omvalt, pakt hij jouw handen vast. Hierdoor heb je het gevoel dat je in de houtgreep wordt genomen wat voor extra opwinding zorgt, probeer het maar…

3. Dhenuka

Deze positie kent verschillende varianten. De makkelijkste om mee te beginnen is om op jouw buik te gaan liggen met je benen recht vooruit. Je partner ligt boven op je en zijn benen bevinden zich buiten de jouwe. Zijn bekken drukken tegen jouw billen. Op het moment dat hij bij jou binnen is, kan jij jouw benen om zijn geslachtsdeel heen leggen en lukt het jullie om langzaam heen en weer te wiegen. Deze leuke variant op de missionaris positie wordt ook wel de koe-achtige genoemd.

4. Peasantkamasutra

Ga eens op de schoot van jouw geliefde zitten. Een soort reversed-cowboy maar dan op zijn Indiaas. Je zal een hele nieuwe seks-ervaring hebben..  Zo simpel kan KamaSutra zijn…

5. Tripadamdirepoot

Deze driepoot is perfect voor als je weinig tijd hebt. Het ideale vluggertje dus. Je gaat rechttegenover je partner staan en kijkt elkaar diep in de ogen. Je partner tilt je iets om hoog zodat jij op 1 been leunt, de driepoot dus. Makkelijk en zeer effectief.                                           (foto van Mens Health)

Meer lezen of meer zien? Wat dacht je hiervan? KĀMA SŪTRA WAT & HOE

Zakboekje, altijd de leukste seksstandjes bij de hand.

De Cosmo Kama Sutra, 77 posities, leuk om te lezen, nog leuker om te doen!

Kaarten voor iedere dag een beetje Kama Sutra of om in de kerstsfeer te blijven: Kama Sutra Advant kalender

Of ervaar het bij het Kama Sutra Festival 2019

MEER KĀMA SŪTRA?

Abonneer je op de nieuwsbrief voor meer KĀMA SŪTRA.

Lees hier: