kama sutra seks

4. Let’s go shopping.  De 10 meest sexy and hot kāma sūtra artikelen shop je hier

Lezen  over KamaSutra is leuk, het uitvoeren is nog leuker. Deze KamaSutra artikelen helpen je om deze liefdeswetenschap nog beter onder de knie te krijgen, zodat je nog meer kan genieten.

  1. Zakboekje, altijd de leukste seksstandjes bij de hand, want je weet tenslotte nooit wanneer het van pas komt…

2. De Cosmo Kama Sutra, 77 posities, is een van de leukste Kama Sutra boekjes om te lezen. En natuurlijk is lezen leuk maar is het nog leuker om toe doen! Dus start nu en voer ze alle 77 uit. Nee, niet in een keer……

3. Kaartje? Met deze 50 kaarten trek je iedere keer weer een andere sensuele suggestie. Dus spice up jouw liefdesleven met deze sexy kaarten en laat de kaarten je verrassen…

4. Deepak Chopra Iedereen die Deekpak Chopra kent, weet van de 7 spirituele wetten.. en verrassing! Deze zijn van de liefde. Als er iemand die deze Indiase wijsheid over kan brengen naar ons westerlingen, dan is hij het wel.

5. Massage olie Verwen elkaar met deze zalige massage olie. Er zijn ook andere geuren verkrijgbaar….

6. Massage kaars Wil je een stapje verder met sexy? Probeer dan deze masaage kaars. Heter dan dit wordt het niet….

7. De KamaSutra vibrator en niet zo maar een, maar met plezier voor twee. Deze partner vibrator brengt julli tot ongekende hoogstes. Prachtig vormgeven dus ook een lust voor het oog. Niet goedkoop maar wel een hoop plezier. Ook in het zwart verkrijgbaar.

8. Strippoker maar dan de Kama Sutra variant. Met deze dobbelstenen geef je je helemaal over… Misschien heb je ook The dice man gelezen waar Luke iedere stap door de dobbelstenen liet bepalen. Dit is net zoiets, alleen de sexy variant….

9. Ben je meer van de bordspelletjes? Ontdek dan dit te gekke Kama Sutra Bordspel. Ontdek elkaar nog meer. Zoek elkaars grenzen op, deel de fantasieën en kom intiem dichtbij elkaar. Just play!

& last but definitely not least….. KAMA SUTRA FESTIVAL 2019

Of ervaar het bij het Kama Sutra Festival 2019 Van 29 t/m 31 maart 2019 keert KamaSutrA terug in de Jaarbeurs. KamaSutrA in de Jaarbeurs behoorde jarenlang tot de meest spraakmakende beurzen in Nederland.

Meer Kama Sutra? Lees ook: