KĀMA SŪTRA

Altijd al aan KĀMA SŪTRA willen beginnen, maar nog nooit gedaan? Foei! Begin nu met deze 5 overheerlijke Kama Sutra standjes. Lees alles over de ultieme liefdesgids in het artikel Kama-Sutra-wat-hoe. En probeer ook al deze hete standjes uit, er zijn makkelijkere en moeilijke posities en alles daartussen in.

1. Kruiwagen

Heb je als kind ook wel eens kruiwagentje gespeeld? Deze variant is voor adults only. Voor ieder yogi onder ons een must-try. Deze Kama Sutra houding is een standje apart. Hij staat, jij leunt op jouw handen of ellebogen op de grond, met je kont de lucht in als een echte kruiwagen.

2.Yin-Yang

Het ideale standje 69. Jij ligt op je rug met je benen omhoog richting je hoofd. Hij zit omgekeerd, leunt op zijn knieën en houdt jouw enkels vast. Dit is orale seks 2.0.

3.Balletdanseres

Ben je een beetje lenig? Probeer dan deze positie uit. Jullie staan tegenover elkaar en jouw been rust op zijn schouder. Ja, het is even zoeken naar de juiste balans maar als je die gevonden hebt.. wouw. Ideaal voor onder de douche.

4.Boerin

Hij ligt op de grond met zijn benen leunend tegen een muur. Jij staat tegen hem aan. Je kan op verschillende manieren staan, je handen tegen de muur voor extra houvast. Oh, houd me vast.

5.Afrodite

Voor deze houding heb je een sterke man nodig. Hij zit comfortabel en jij kruipt op zijn schoot. Zijn hand rust op je rug en hij tilt je bij jouw dijen op om zo een binnendringende beweging te maken. Ben je iets te zwaar om gelift te worden? Dan kan je natuurlijk zelf ook op en neer bewegen. Hoe romantisch is dat?

Lees hier: alles maar dan ook alles over kāma sūtra