,

I am not the only sexy blogger…

penis

Naughty by nature…

Lekker ondeugend of doodgewoon sexy, hoe je er ook tegenaan kijkt, het is tijd om de laatste taboes te doorbreken. Seks is de normaalste zaak van de wereld en gelukkig eisen dan ook steeds meer vrouwen hun hoogtepunten hierin op. Seks is leuk en niets om je voor te schamen. Dus ook erover schrijven is fun & ik ben niet de enige die dat vind….

Naughty is the new nice

Althans volgens NBR plaza. Deze index voor seksbloggers is, volgens hun eigen zeggen, een uit de hand gelopen hobby. De website is nu niet alleen een blog en shop, maar ook de enige index voor naughty bloggers. Een leuke verzameling, waar je vast een of twee nieuwe leuke blogs uit kan halen die je nog niet eerder ontdekt had.. ..kijk zelf maar…De-seksbloggers-index.

Sweet & Naughty

De winnares is Tess Tesst en haar vibratortest resultaten lezen lekker weg. Ook op youtube is ze te vinden, nee, niet met real-live test video’s, maar wel hele grappige gesprekken aan de keukentafel, Tess tesst youtube.

Climaximaal.nl test ook alle toys zelf en schrijft over haar bevindingen op haar website. Ook zij is op youtube te vinden.

Hoe leuk vibratortesten ook zijn, er gaat niets boven zelf uittesten…  Mijn voorkeur gaat daarom ook uit naar lekker lezende artikelen over seks, relaties en alles wat daar mee te maken heeft. Een beetje dus zoals LieveLieseLotte en zeker ook zoals Lottelust.nl. Wat een mooie site, leuke artikelen en voor mij jaloersmakende foto’s. Voor mij een voorbeeld site, dus ik houd ze in de gaten.

Ook geniet ik erg van de blogverhalen op de websites van de toy verkopes zoals, Sextoyland en EasyToys. En misschien zijn er nog wel meer van dit soort sites, die ik niet ken? Jij wel? Deel ze, met mij en met NBR’s plaza.

Want daar doen we het voor toch… entertainment waar je wat van leert, onderwerpen die in de buurt van de taboegrens komen, toegankelijk maken, zodat iedereen gewoon geniet van seks, om het te doen en om erover te lezen.

Als er onderwerpen zijn, waar je meer over wilt lezen… tell me… Ik schrijf graag seks artikelen.

Ik schrijf graag,

Liefs,

Lieve Lotte

Wil je LieveLieseLotte nomineren in 2021? Dat kan… en dat zou ik wel echt super leuk vinden…nominatie 2021

meer lezen?